16

Odp: Co dalej po dr-ztce?

W cenach ~8k->13k i nadal nie wyczyny zostają Tobie : Husqa 610 (nowsze) i KTM typu 640/625/660, opcja 3.(i najtańsza) to gaźnik z pompką przyśpieszającą Keihin FCR39 do DRZy

Reszta to wyczyny z opcją "jak dbasz , tak masz"

Hardcore - it's more than music...

17

Nie jest powiedziane ze do 13 tysi i że nie wyczyn ;) a huska smr 510 kozak sprzęt ale ceny od 18 tysi troszke jeszcze za wysokie ;)
a i szkoda że nie mialem okazji przejechac sie drz z fcr39 nie wiem jak to wtedy idzie :(

18

525 albo 560 :D

19

za okolice 10-11tys. kupisz huskę 510 w sm z okolic 2004r. ale eksploatacja  raczej nie będzie tania jak drz. Co jakiś czas pojawiają się w ogłoszeniach z takimi cenami.

20

jest duza odczuwalna różnica w dr-z jesli jest gaźnik fcr39 ??

21

Mateo579 napisał/a:

jest duza odczuwalna różnica w dr-z jesli jest gaźnik fcr39 ??

http://i101.photobucket.com/albums/m57/fast_richie/File0001Large.jpg

Red line; Mikuni carb with rubber sock removed from airbox. 34.65bhp, 26.43 ft/lb torque.
Blue line; Keihin FCR with above mods. 37.76 bhp, 26.79 ft/lb torque.

22

Chyba trzeba bedzie kupić fcr bo wydaje mi sie ze jej cieżko z dwójki na koło iść

23

wydaje mi się, że mallly200sx będzie sprzedawać swoją drz i zmieniać na wyczyna. Przynajmniej tak wspominał niedawno. On ma fajną drz zadbaną ostatnio zrobioną na 440 i duży gaźnik, jak Ci brakuje mocy w drz to może być dobre wyjście.

A z tańszych modyfikacji to zmień sobie zębatki :)

wzium?

24

Nie chce robić anty reklamy czy coś ,ale sporym minusem drz SM/S jest masa wałsna pojazdu.
Drz 440 Y to chyba najlepsza opcja na SM z tego gatunku drezyn, ale dorwać taką z rejestracją ... :)

nto

25

nie wiem sam juz co robić przekulam sie do końca sezonu i kupie jakąś 450 , a ty toro dlaczego swoją sprzedajesz ??

26

robie papa supermoto

nto

27

Jakiś inny typ motorka ??

28

Chcesz kupić 450 do nauki latania po lesie czy torze?

29

Ktoś kiedyś napisał, że ideałem byłaby buda z KTM z silnikiem DRZ ;)
IMHO waga DRZ-y to jej jedyna wada i da się z tym żyć (no, + FCR) , wsiadam i jadę , bez pierd***nia czy coś zaczęło mi stukać

PS. jest takie przysłowie : 450'tka-szukaj pieniądza (450 na las, to szukaj od razu ortez ;) )

30

Dokładnie, wadą DRZ jest tylko waga.
Którą da się zbić o kilkanaście kg.
Po wstawieniu FCR i jakiegoś wydechu jest to naprawdę fajny żwawy sprzęt.

Ja dobrze wspominam i żałuję, że nie mam już DRZ
Laska który zmienił DRZ na WR450 mówi dokładnie tak samo.

Belzebub napisał/a:

Ktoś kiedyś napisał, że ideałem byłaby buda z KTM z silnikiem DRZ ;)

Dzięki za pomysł. Tak się zastanawiałem jakie supermoto można by tu zbudować i to jest to:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD