Odp: Husaberg FS650 '04 - toivias
64KM ładnie...
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg FS650 '04 - toivias
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
64KM ładnie...
fajnie, że jest w miarę płaski przebieg momentu... trochę mi się nie zgadza prędkość.
Podmienię dyszę i po weekendzie majowym będzie druga sesja ;)
Jak złożę swojego to też sobie szarpnę takiego wykresa.
ile tasmy ci poszlo na owiniecie wydechu ?
5m powinno wystarczyć z tego co pamiętam.
a z tego co widzę dołączają jakieś lakiery do tego. pokrywales to czymś jeszcze czy tylko taśma?
Kik man uderz na PW to powiem Ci wszystko na temat taśm termoizolacyjnych, przerabialem temat jak owijalem kolektor pod turbo i Down Pipa w Astrze GSi
ja lakieru nie używałem, przy pierwszej przejażdżce dymiłem jak z lokomotywy bo się musiał bandaż wypalić.
Mała aktualizacja w temacie Husaberga
aaaleś zaparkował
co się stao?
Wpasowal sie niezle. Nawet nie upadl. Jakie uszkodzenia? Bo wyglada na niewielkie jezeli zawias/glowka cale
mam nadzieję że nie wyjebał katapulty przez kiere
Gość nie zatrzymał się na stopie i wymusił pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej.
Ja nam obite i pobcierane nogi i kolana, dziurę w kostce do kości i wybity bark.
Gorzej, że w moto są skręcone lagi...dokładnie go jeszcze nie oglądałem bo nawet zeznań jeszcze nie złożyłem.
Edit:
Wyjebalem przez kiere ale lądowanie z telemarkiem.
karwa bez ubrania jechałeś?
dobrze że jesteś cały
tak to jest, o moto się nie martw, martw się o siebie. Powodzenia w walce z ubezpieczalnią.
Niestety miałem tylko kask i rękawiczki, bo na szybko chciałem coś załatwić w mieście.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg FS650 '04 - toivias
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 77 zapytań