Odp: SM Terror - Podkarpacie
U mnie w EXC lagi robił Mar-mot na Lubelskiej. Możesz podjechać, porozmawiać co i jak, ale on teraz to może mieć dużo moto na serwisie to może być ciężko.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie w EXC lagi robił Mar-mot na Lubelskiej. Możesz podjechać, porozmawiać co i jak, ale on teraz to może mieć dużo moto na serwisie to może być ciężko.
Proste rzeczy typu wymiana uszczelniaczy i oleju u miejscowych majstrów. Bardziej skomplikowane rzeczy u Piotrka: [url]https://www.facebook.com/BFGsuspension?fref=ts[/url]
Raczej proste rzeczy... a kto z miejscowych w miarę by to ogarnął ? Znacie kogoś ?
Ja wczoraj lagi zawiozłem do Marcina do Marmotu na Lubelską. Tylko on jest strasznie zawalony robotą i nie wiem jak czasowo Tobie by temat ogarnął.
Z lagami to nie ma nic trudnego (nie mówie o przerabianiu, bo to trzeba umieć ) Ale wymiana spręzyn czy uszczelniaczy to latwa sprawa i dlugo nie schodzi
Sam bym sie tez podjął swoich, ale nie mam czasu na takie rzeczy, a przydał by sie jeszcze ten dynks do nabijania uszczelniaczy.
No nie wiem czy do końca taka prosta sprawa :) Jeżeli chodzi o Upsa ?
Usd latwiej wedlug mnie niż normalne :) a nabijanie uszczelniaczy to rurka o odpowiedniej srednicy . Mi z lagami wymiana uszczelniaczy i oleju schodzi godzinke lub 2 :)
Ktoś ma ochote sie dzisiaj powygłupiać po Rzeszowie? Ustawka o 17.30 na Podpromiu, wchodzi w gre tylko Rz, bo ja na brudasach i na przelozeniach enduro, wiec bez lotów dalszych. Póki co jest nas 4-5 :) Krawężniki, schody itp!
Potwierdzam obecność EXC i TTR :)
Czołem Panowie. Co myślicie o zlocie SM w sierpniu, który zawsze w Sudetach był aby go zrobić w Bieszczadach?
Jest ktoś z tamtej okolicy?
Ja byłbym chętny, ale organizacją się nie zajmę niestety z braku czasu to raz i z braku znajomości tamtych terenów :) Pasowałoby ogarnąć kogoś z Bieszczad. Może ktoś da znać, bo wiem, że na forum są użytkownicy z okolic Ustrzyk i tamtych okolic. Pomysł moim zdaniem spoko.
Ktoś ma ochote sie dzisiaj powygłupiać po Rzeszowie? Ustawka o 17.30 na Podpromiu, wchodzi w gre tylko Rz, bo ja na brudasach i na przelozeniach enduro, wiec bez lotów dalszych. Póki co jest nas 4-5 :) Krawężniki, schody itp!
bede
to było wczoraj : D, dziś z tego co wiem chłopaki pojechali w las ; )
hehehe. faktycznie
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 73 zapytań