Odp: SM Terror - Podkarpacie
Jestem za a nawet przeciw!
Kto się jeszcze pisze na jakis latanko w niedziele?
Pogoda-niby bez opadów ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem za a nawet przeciw!
Kto się jeszcze pisze na jakis latanko w niedziele?
Pogoda-niby bez opadów ;)
Ja bym polatał na małych ale na poniedziałek nie chce mi się z powrotem zmieniać na duże. Chyba, że będzie większa ekipa to pomyśle pomyśle :D:D
ja zmieniam koła jak pojebany : D, ale już nabieram wprawy, z przełożeniem hebli i osprzętem przy tylnym kole ~30 min.
haha przecież zmiana kół dla Was to sama przyjemność ^^
zapytalem czy jezdzicie w niedziele i nic. jezdzilem na drogach techniczych (A4) z nudow.
Dyjakos ja jezdziłem tez proponowałem r4y4n ale nic sie nie odzywał :(
Ajj, ja będę musiał zacząć jeździć na torach... Straszna spina w moim miasteczku, jakiś Andrzej znalazł moje filmy na YT i je powrzucał na forum...
[url]http://www.edukla[/url] .pl/forum/16-przyroda-i-ekologia/3288-szlaki-turystyczne-vs-terenowki?start=15#3923
(usunąć spacje przed ".pl")
Na 2 stronie były moje 2 filmiki, zrobiłem je prywatne na YT, ale coś czuje że i tak może być problem :(.
Chętnie bym obejrzał ale wyskakuje prywatny.
Jebac hejterow %-)
Tu nie chodzi o hejterow tylko żeby komuś nie przyszło do głowy tego gdzieś zgłaszać :(.
Filmy niestety zrobiłem prywatne :((.
Jasne, temat dla mnie zrozumiały, też się staram nie obnosić z twarzą ani nr rejestracyjnym jeżdżąc tam gdzie nie wolno ;)
"ZAPRASZAMY 4 MAJA NA WYŚCIGI SUPERMOTO BIŁGORAJ UL.MOTOROWA ...wiecej info pod tel. 607262830 zgłoszenia pod tel.669323000"
Dyjakos ja jezdziłem tez proponowałem r4y4n ale nic sie nie odzywał :(
Sory Kajman, ale nie było mnie w Rzeszy z przyczyn niezależnych ode mnie. Naprawdę chciałem, mysle, że jeszcze pośmigamy razem.
My jutro po śniadaniu uderzamy na tor Załęże szlifować dalej swoje kalectwo ;)
Jak ktoś chce to ja i bartek w miejscowości bratkowice(lub jesli ktoś chce być to możemy znależ jakiś kawałek bliżej RZE) na serwisówce bd sobie cwiczyc na kole . Jak ktoś się nudzi to zapraszam .
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52 53 54 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 77 zapytań