31

Odp: Kupno KTM LC4 640

ja nie daje przyzwolenia bo nie mam nic do gadania w tej sprawie i to ze mi sie to podoba czy nie nie ma kompletnie znaczenia .
fakt moze to zrozumie w przyszlosci ale mi bardziej chodzi o to ze jesli ktos juz cos takiego zrobił z tymi papierami to taki motocykl powinien u niego zostac na zawsze w sensie zeby nie puszczac go w ludzi i sprzedawac dalej z tymi papierami.tylko w tym przypadku dla siebie i dozywotnio jak juz zrobil i nie ma mozliwosci wycowac sie z tego "wała" zostawic go.

32 Ostatnio edytowany przez helmex (2014-05-07 11:25:34)

ukradną Ci motocykl potem zobaczysz go na mieście z zmieniona rama bedziesz pewny na 100% ze To twoja sztuka a zrobić możesz gówno bo  motocykl jest legalny, no i teraz opisz swoje uczucia   a jedyne co mozesz zrobic to  iść przywalić w ryj właścicielowi ( a za to dostaniesz zawiasy i ze 2K)  który też nie  jest winny bo Tylko kupił "modzony" sprzęt  ja nigdy bym nie kupił motocykla z dziwnymi papierami
EDIT; a że ktoś  ma 4 posty czy 88 to o niczym nie świadczy  można mieć nawet t 1000 ale jak jesteś głupi to dalej nim bedziesz

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

33 Ostatnio edytowany przez helmex (2014-05-07 11:33:46)

alowy napisał/a:

ja nie daje przyzwolenia bo nie mam nic do gadania w tej sprawie i to ze mi sie to podoba czy nie nie ma kompletnie znaczenia .
fakt moze to zrozumie w przyszlosci ale mi bardziej chodzi o to ze jesli ktos juz cos takiego zrobił z tymi papierami to taki motocykl powinien u niego zostac na zawsze w sensie zeby nie puszczac go w ludzi i sprzedawac dalej z tymi papierami.tylko w tym przypadku dla siebie i dozywotnio jak juz zrobil i nie ma mozliwosci wycowac sie z tego "wała" zostawic go.

czy  on zostanie u Ciebie czy pójdzie w świat to zmienia to że jest kradziony  i ma inne papiery człowieku magia nie istnieje
widze dalej wierzysz w bajki typu papiery zagubione  w transporcie  i ze jest świadectwo  legalnosci, to świadczy tylko ze ktoś miał w dupie zgłaszanie  ze został ukradziony  ale z ciebie kombinator  nie życzę Ci zle ale kup taki motocykl i polataj troche po sądach to zmienisz zdanie  umnie w ekipie też byl taki kozak teraz i płaczem sprawdza zawsze vin bo zawiasy o paserstwo  i zmienianie vinu sie przyplątało

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

34

A do tego brak pieniędzy i motocykla.

Pozdrawiam,
Piotrek

35 Ostatnio edytowany przez Fleyvor (2014-05-07 11:42:25)

ale panowie nie kazdy to kretacz i cwaniak generalizować też nie można - w polsce sie kombinuje i wali ściemy ale nie każde moto z dokumentami na starszy rok a nowymi gratami to kradziej odrazu. Przecież po to dostępne  są graty tuningowe zeby je zakladać? Po to wprowadzili że silnik jest częścią zamienną zeby ja zamieniać jak sie rozleci? Szczególnie sprzeta sie ulepsza jak kupa frajerow i mistrzow prostej kupuje plastiki i nic innego nie idzie na polskim rynku oprocz r6 i cbr. Tak samo jak z furkami tylko volks audi i beta bo paaaanie przecież to z rajhu a Polak głupi i łyka jak młody pelikan i płacze bo sie niemiec posypał.

36

Dziękuję wam za przydatne informację, pojadę i obejrzę ;)
Mam takie pytanko jeszcze, czy ten błotnik z tyłu jest odkręcony czy ucięty ? I czy tą rejestracje idzie lepiej zamontować niż jest teraz :D ?

37

Fleyvor napisał/a:

nie każde moto z dokumentami na starszy rok a nowymi gratami to kradziej odrazu.

SMC z 2003r. to tylko mogą Ci tunigować specjaliści w dziupli

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

38

nastepny znawca

39

SMC 690 jest produkowany od 2008 roku i ni ch***a nie da się stuningować poprzedniego modelu, żeby zmienił się w nowszy. To są dwa różne motocykle!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

40

Z tego co widzę to gość napisał w opisie, że to jest rok 2010,a w papierach 2003. Jak kolega wyżej napisał SMC 690 jest produkowany od 2008 roku. W tamtym KTMie pewnie numer ramy nie zgadzał się z dowodem ale dla majsterkowicza to nie problem :)
Proszę o zakończenie tematu z tym 690 SMC i odpowiedź na moje pytanie wyżej ;P

41 Ostatnio edytowany przez Fleyvor (2014-05-07 13:44:46)

no akurat polecial temat tego smc 690 z niby 2010 i tu nie ma mowy o tym ze wszystko jest ok tylko kombinowane szczegolnie jak moto zarejestrowane na 2003 kiedy tego modelu nie bylo jeszcze lipa bez 2 zdań. Ramy w lc4 powiedzmy z lat do 2003 nie rożnią się i wszystkie części są p&p zakladasz, skrecasz i zapierdalasz wiec nie wiem o co spina zabardzo z tym złodziejstwem na kazdym kroku.

42

Dobra je*** to!!! Ja tutaj chcę kupić lc4 640 i kierujmy się tym tematem :)

43

to jedz ogladaj bo wybraleś zajebista sztuke ;d

44

A ogólnie jak wrażenia z jazdy LC4 640, nigdy nie latałem tym. Idzie troszkę na gumę? Czy bardziej taki łagodny?

45

k***a idzie  "tyci tyci", ale troche więcej niż" ledwo", zarazem mniej niż "dużo". Ale o "bardzo" zapomnij.

Terror Kitty Crew
500->650->600->1000->625->450->125->1200