16 Ostatnio edytowany przez RADIZZLE (2014-05-06 22:50:08)

Odp: Kupno KTM LC4 640

Kominy można spokojnie znaleźć do 1500pln, akcesoryjne dobrej firmy ,czy to Akrapovic czy Leo Vince. Jeśli chodzi o Leo na eBay . de można nowe kupić za 350€. Druga sprawa, że zawsze przy sprzedaży motocykla można śmiało założyć seryjne wydechy, a akcesoryjne sprzefdać i nie trzeba być stratnym. Kolega alowy widzę , że ma zawsze dużo do powiedzenia, a pewnie nawet nigdy nie siedział na LC4.

Sztuka, która jesteś zainteresowany wygląda ciekawie. Trzeba jechać, oglądać,  posłuchać .
Jakim cross'em jeździłes? Musisz wiedzieć , że LC4 chodzi bardzo specyficznie czyt. głośno, tłucze jakby gwoździe w silniku były.
lepiej poszukaj 625 bądź 660. Te modele mają gaźnik Keihin FCR 41, co jest dużym plusem,  640 niestety ma inny gaźnik co ogranicza go mocowo.

KTM 625 SMC

17 Ostatnio edytowany przez Koso (2014-05-06 23:02:13)

Jak patrzę na wypowiedzi tych dwóch specow którzy chyba obecnie nie maja moto i nie maja bladego pojęcia, a wypowiadają sie jak znawcy to trochę niepoważne

Co do moto to dowiesz sie na miejscu, bo na zdjęciach o opisie może byc zakebistym stan, na miejscu wyglada to zupełnie inaczej

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

18 Ostatnio edytowany przez Fleyvor (2014-05-06 23:10:23)

no gosciu alowy poleca moto z kombinowanymi papierami ze niby wziasc lepiej 690 gdzie napisane 2010 a faktycznie 2003 w papierze a kilka dni wczesniej rzuca sie na lewo i prawo ze same shity z lewymi papierami pogratulowac.

Co do lc4 jak nigdy nie słyszałeś to bedziesz w szoku na stopce moto bedzie sie przesuwał hałasu kupa ale będzie Pan zadowolony ;) i jak to mówią poznasz moto kolego jak zajrzysz do filtra powietrza jego jeśli jest zadbany sporo powie Ci o właścicielu. No i moto musi popukać przed jazdą jak koleszka zacznie pałować na zimnym to też wiele Ci o nim powie.

19

Tzw. typ erotomana-gawędziarza ;)

KTM 625 SMC

20

alowy napisał/a:

no kazdy ma swoje zdanie choc niedawno poszedl za 15 kola smc tutaj kogos z forum co prawda z papierami 2003 ale jakie to ma znaczenie jak policja sie nie czepia to tylko jezdzic i co twierdzisz ze tez gorszy od tego z linku ?

[url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-supermoto-i4204307217.html[/url]

ale jak mowie kazdy robi i lubi co chce

Za popieranie takich kombinatów moderatorzy powinni chyba dać jakieś pochwały.

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

21

alowy napisał/a:

no kazdy ma swoje zdanie choc niedawno poszedl za 15 kola smc tutaj kogos z forum co prawda z papierami 2003 ale jakie to ma znaczenie jak policja sie nie czepia to tylko jezdzic i co twierdzisz ze tez gorszy od tego z linku ?

[url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-supermoto-i4204307217.html[/url]

ale jak mowie kazdy robi i lubi co chce

Wszystko czesto jest do czasu ;) Już nie wspomne, że przy stłuczce co się zdarza, dostajesz kase jak za 2003 rok, i to całkiem inny motocykl ;)

Terror Kitty Crew
500->650->600->1000->625->450->125->1200

22 Ostatnio edytowany przez alowy (2014-05-07 08:04:56)

Do tego co kupil tego 690 za 15 kola podajcie do sadu lub zastrzelcie skoro popelnil przestepstwo . jak policja sie nie czepia to mozna jezdzic a ocena czy to zle czy to dobre jest indywidualna .w tym kraju niestety trzeba kombinowac bo w normalny sposob nie mozna funkcjonowac i zarabiac ale to temat na inna gadke. nie wiem czy stety czy niestety mam doczynienia z motocyklami i z autami w duzym stopniu  zajmuje sie mniej wiecej wyprowadzaniem takch sprzetow do seryjnego stanu czy wygladu po tzw.KOWALACH znawcach itp . co do wydechow w tym 640 mozna kupic uzywane z tym sie zgodze ale patroszenie czy przerabianie to wlasnie kowalstwo wszystko zawsze najtaniej szarpane i w uj z taka robota,wlasnie z takim sprzetami mam doczynienia pozniej .
mozecie sie czepiac co pisze macie do tego prawo póki jest demokracja wolno mi .

23 Ostatnio edytowany przez MBK931 (2014-05-07 09:18:55)

Sory za podczepienie do tematu ale mam podobny dylemat co kolega dzięki za jakieś informacje :) wcześniej na jedno cylindrowcu jeździłem YADZIĄ XT 660R na wtrysku ale po pewnym czasie miałem pewien nie dosyt gównie przez wagę i dziwne działanie wtrysku i postanowiłem kupić yamahe fz6 ale z racji tego że strasznie mnie wkurza że nic przy moto nie mogę pogrzebać i mogę jeździć tylko i wyłącznie po równych ładnych drogach postanowiłem sprzedać Yadzie , i teraz rozglądam się za jakimś KTM nigdy nie miałem KTM ale wiem jaka jest mniej więcej jego praca więc luz, silnika się nie boje rozebrać go potrafię z tym nie ma problemu w razie jakiegoś bum ;p a co do wersji to tylko i wyłącznie na błoto i bezdroża wiem że sm to fajna zabawa ale ciężko później z mandatami wyrobić ;). A i jeszcze jedno wiecie może jak się rozkodowuje vin motocykla z ramy żeby mniej więcej wiedzieć który rok bo zauważyłem że strasznie dużo przekrętasów jest którzy wciskają że moto jest z 2006 a tak naprawdę to plastiki zmienione a rok 2003. A co do wydechów to polecam gościa który mi osobiście robił nie jeden wydech [url]https://www.facebook.com/pages/edhaust/220305788030250[/url]  bierze nie dużo w porównaniu do wydechów akcesoryjnych i daje gwarancje na 5 lat na swoje przeróbki a dźwięk odkurzacza zmienia się w odrzutowiec :P

Proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów.

24

Jak Ci ukradną motocykl (bez ubezpieczenie od kradzieży) i przebiją numery, to spoko. Taki kraj, trzeba kombinować. Pewnie poklepiesz zioma po plecach.

Pozdrawiam,
Piotrek

25 Ostatnio edytowany przez alowy (2014-05-07 08:19:52)

narazie ukradli mi rower z garazu i jakos zyje. wczoraj w radiu pani psycholog mowila zeby przejmowac sie rzeczami na ktore mamy wplyw a te na ktore nie mamy olac poprostu pisze to w nawiazaniu do tego kto kupil tego 690 sam.koles kupil i ma nie masz na to wplywu. sam bym kupil bo nie inwestuje 20 czy 30 kola tylko 15 i zostawiam go dla siebie na bardzo dlugo jak nie na zawsze

26 Ostatnio edytowany przez MBK931 (2014-05-07 09:08:26)

ALOWY to nie miejsce i czas na durne kłótnie prosiłem o pomoc a jedyne co od ciebie dostałem to opierdziel że po co nowy temat i takie tam chcesz pomóc to wypowiedz się odnoście tematu a nie opowiadasz mi bajki o smc 690 gdzie mnie to osobiście nie obchodzi nie interesuje prosiłem o pomoc odnoście LC4 640 a jakąś istotną wiedzę a nie przechwałki i zbędne informacje. Jeśli chcesz się kłócić to nie wiem otwórz nowy dział kłótnie czy jakoś tak czekam na więcej jakiśkolwiek informacji odnośnie LC4. I jak toś może to niech odpisze w moim dziale na temat [url]http://forum.supermoto.pl/topic28309-kupno-ktm-lc4-640-2005r.html[/url] czy warto itp bo nie dostałem sensowych odpowiedzi ;p

Proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów.

27

MBK931 napisał/a:

ALOWY to nie miejsce i czas na durne kłótnie prosiłem o pomoc a jedyne co od ciebie dostałem to opierdziel że po co nowy temat i takie tam chcesz pomóc to wypowiedz się odnoście tematu a nie opowiadasz mi bajki o smc 690 gdzie mnie to osobiście nie obchodzi nie interesuje prosiłem o pomoc odnoście LC4 640 a jakąś istotną wiedzę a nie przechwałki i zbędne informacje. Jeśli chcesz się kłócić to nie wiem otwórz nowy dział kłótnie czy jakoś tak z góry dzięki wszystkim za pomoc i czekam na więcej jakiśkolwiek informacji.

juz cisza nie wypowiadam sie . z tego co umialem to ci napisalem malo bo malo ale zawsze to jakas informacja do przodu

28

w tym kraju jest jak jest wlasnie przez takie osoby jak koleszka wyzej - pier...i glupoty ze jest znawca od wszystkiego i nabija posty o byle shit mimo ze nawet motocykla brak no zal dupe sciska i piesc w kieszeni sie zaciska... dramat

Co do ktm sprzet wyglada kozacko ale tak jak pisali wyżej zdjecia jedno - na żywo drugie - trzeba jechać oglądać posłuchać pogadać - wszystkiego i tak nie sprawdzisz - jak porozmawiasz z czlowiekiem i bedziesz słyszeć jak gada to też dużo powie o tym jak maszyna byla traktowana a sprzet jest używany i popsuć się może zawsze.

29

o pięśc sie w kieszeni odezwala z 4 postami i podsumowala wszystko . no bez przesady .tak nabijam posty tylko nie wiem do czego sa mi potrzebne . tak przeze mnie jest kanciarstwo i zło calego swiata tylko i wylacznie ja jestem winien.radze zejsc na ziemie i nie zyc mitami o idealnych autach i motorach w tym kraju . czepia sie kogos kto ma racje w mojej ocenie .mialem siedziec juz cicho ale jak kazdy madrala zaczyna podsumowywac moje oceny zachowanie itp to czuje sie wywołany do odpowiedzi.

30 Ostatnio edytowany przez mallly200sx (2014-05-07 11:02:56)

alowy napisał/a:

no bez przesady  tak przeze mnie jest kanciarstwo i zło calego swiata tylko i wylacznie ja jestem winien.

sam bym kupil bo nie inwestuje 20 czy 30 kola tylko 15 i zostawiam go dla siebie na bardzo dlugo jak nie na zawsze

Nie. Ale dajesz na to przyzwolenie i w sumie to podoba Ci się, że lewy motocykl można kupić taniej.

Może kiedyś zrozumiesz, że nie tędy droga.

Pozdrawiam,
Piotrek