Panowie, nagły zwrot sytuacji. Przejechałem się wczoraj na idealnym 640 z 2005 roku(podwójne wydechy), pełna seria czyli wydechy seria, gaźnik seria. Nie muszę ukrywać, że na gaźniku Mikuni to szału dla mnie nie było, ale spodziewałem się czegoś więcej. Może dlatego, że zawiecha była ustawiona na bardzo miękką? Mówicie, że na keihinie jest niebo a ziemia, czyli dosyć mocno odczuwalna różnica? bo rozumiem, że poza ktm 625 smc lub 640 lc4 z keihinem w okolicach 13-14 tys. lub mniej nie znajdę niczego mocniejszego z supermoto z tak lekką wagą? inne marki, z tego co widziałem mają mniej kucy, chyba że coś przeoczyłem.
Najważniejsze jest to, że wystawiłem wczoraj wieczorem aukcję z moją SV1000S i okazało się, że znalazł się kupiec od ręki ale nie sądziłem, że tak szybko się sprzeda :) Wystawiłem ją orientacyjnie, liczyłem na czas na dokładne zorientowanie się co ma do pokazania 625 lub 640 na keihinie... Jestem z Radomska(łódzkie) jak by ktoś był w okolicy i chciał się na 10 min zamienic na moto z keihinem to byłoby extra. Za wszelkie rady czy propozycje z góry dzięki bo trochę się waham ciągle
KTM 660 SMC 2005 <--- Sprzedam lub zamienię na SV1000N