Odp: Husaberg 100 pytań do...
W Rapidzie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg 100 pytań do...
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W Rapidzie?
W Rapidzie?
Tiaa... już nie są dealerem Berga więc o 01.04 rabaty poszły w dół.
Ponieważ miałem delikatną przygodę na moim bergu wysłałem zapytanie o kilka częsci, i po kilku godzinach dostaję szokującą odpowiedź, : część niedostępna,brak możliwości zamówienia!!!!!!!!!!!! k***a o co chodzi? w dupie mam roszady na górze, ktm- husaberg-husqvarna, ja chce częsci do moto które kupilem dwa lata temu nowe w salonie!! Wprawdzie nie pytałem nigdzie indziej, jednak to zaufany dealer i mówi że to wiadomość systemowa. Jutro wysylam maila do UK, moze tam sie da. Jak ktos pomoże stawiam wóde!!
A co już masz niedostępne do swojego berga?
przeslalem liste i oprócz rzeczy np półka zawieszenia kierownica oraz kolo czyli czesci które również występują w ktm nic nie ma, np zwykłe banalne plastiki-brak, siedzenie-brak, !! juz pomijam ze ufo cze racetech robi do wiekszości modeli ale do berga nie. Takze podsumowując jezeli ktos znajdzie plastiki w bialym lub czarnym kolorze do Berga 570FS/FE proszę o info
O kurcze to kiepsko.
Do mojego niedostępny jest tylko niebieski kolor pokrowca kanapy i osłona silnika. Reszta nadal dostępna.
przeslalem liste i oprócz rzeczy np półka zawieszenia kierownica oraz kolo czyli czesci które również występują w ktm nic nie ma, np zwykłe banalne plastiki-brak, siedzenie-brak, !! juz pomijam ze ufo cze racetech robi do wiekszości modeli ale do berga nie. Takze podsumowując jezeli ktos znajdzie plastiki w bialym lub czarnym kolorze do Berga 570FS/FE proszę o info
[url]http://www.ktm-parts.com/00010000102.html#.Uz8x1XazQWU[/url]
Hacker porównaj ceny polskie z tymi ze stanów jak dużo lepsze to bierzemy ;)
Porównywałem i nie są lepsze.
Dzięki za pomoc, udało mi się kupić.jakby co w tym sklepie czesci do berga nadal aktualne:)
gear4motorcycles.co.uk
Panowie czy slizg łańcucha do bera 501 z 2000 roku mozna dopasowac od innego moto?? Albo gdzie moge kupic?? Bo mam zamiar wymienic naped caly.
ten dolny czy ten co jest wokół wahacza
Wokół wahacza obok zębatki zdawczej.
A masz kod tej części - to się zapytam. Bo akurat wisi moje zamówienie w Rapidzie.
120 052-01 O ile dobrze patrze i to jest to.
Strona 8 i strona 9
[url]http://www.husaberg.com/uploads/media/HU_PartsManual_00_GB.pdf[/url]
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg 100 pytań do...
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 70 zapytań