541

Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)

A ja nadal czekam aż mi Bondek odpowie czy mam "mały móżdżek" !!
Bo mam jaja i dosiadam tysiąca, zdarza się że zjem śmieciowe żarcie, lubię się upodlić i najebać, nie lubię patrzeć na chłopców więc obczajam siksy, do tego nie sram po gaciach ze strachu przed miastem... 

Czekam na odpowiedz!!

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

542

dukeSebo napisał/a:

Bo mam jaja i dosiadam tysiąca, zdarza się że zjem śmieciowe żarcie, lubię się upodlić i najebać, nie lubię patrzeć na chłopców więc obczajam siksy, do tego nie sram po gaciach ze strachu przed miastem... 

Czekam na odpowiedz!!

Ja też mam jaja tylko z mniejszą przedłużką bo 400;) i też zdarza mi się zjeść śmieciowe żarcie i popatrzeć na ładne laski też nie omieszkam, jestem też mały więc i móżdżek pewnie też ;) ale jakoś daje radę

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

543 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-03-24 11:19:48)

Ale ja nadal czekam na wyjaśnienie... Co to k***a za żałosne teksty i co one maja do treningów.
Podnoszą mi ciśnienie takie pedalskie gadki. Fajnie to było forum... bo miałem wrażenie że nie usłyszę tu tego typu tekstów.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

544

dukeSebo napisał/a:

Fajnie to było forum... bo miałem wrażenie że nie usłyszę tu tego typu tekstów.

Jak nie wyluzujecie to nie bedzie juz j.w.

Załóżcie wątek "Powiedz co Ci leży na sercu..." w ktorym bedziecie obrzucac sie inwektywami, a tutaj pozostancie przy temacie.

P.S. Wszyscy mocno scisnieniowani "przy" wiosnie ;)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

545

Crazy w całym tym temacie ty jeden napisałeś coś sensownego (bez wazelinowania)
Ale wybacz nie będę się przyglądał i stał spokojnie... gdy ktoś wyraźnie do nas pije.
Jak już Bondek piszę... niech pisze wprost.

546

Jak już mowimy o treningach w W-wie, to może ta miejscowka gdzie Błażusiak lata bedzie lepsza ;)
[url]http://www.tvn24.pl/12694,1649120,0,1,wielki-wyscig-na-budowie,wiadomosc.html[/url]

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

547

Tak czytam te wasze dyskusje i naprawdę masakra.
Przypomina mi to moją pracę gdzie prowadzę również szkolenie techniczne. Na 30 osób 3 tylko słucha i pyta reszta ręce w kieszeni i czekają kiedy to się skończy.
A za 2 dni dzwonią z milionem pytań bo muszą coś naprawić i są posrani bo nie słuchali, albo że tego nie było.
Jeszcze gorsi są tacy co nie słuchają tylko mówią, że wszystko wiedzą a później się okazuje, że nie wiedzą kompletnie nic!

Tutaj widzę sprawa wygląda tak samo.
Szkolenia z jazdy zawsze będą się dzielić na tych co chcą się nauczyć (uczą się, pytają, nie wstydzą).
I takich co uważają, że wiedzą wszystko, że to co się mówi to oni już dawno wiedzieli i nie będą tego słuchać tylko sobie pośmigają a na szkolenie ponarzekają.
Jedyne co może tu pomóc to jakiś sposób testowania - test z teorii i z praktyki.
Lub cena - kozak nie będzie płacił za coś co już doskonale umie. A ten co chce się nauczyć zapłaci, a jak go nie stać to będzie kombinował żeby te pieniądze mieć. I nie będzie o tym marudził na 5 stron na forum.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

548

to cale szczeszcie...bo nam tez na opiniach ludzi...jak sam napisales...ktorych nie znamy personalnie i oni nie znaja nas nie zalezy:]
temat chyba sie wyczerpal...

549

Bondek napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

Czekam na odpowiedz!!

Jeśli ktoś się czuję urażony to znaczy w tym co napisałem to trudno. Jeśli ktoś z was czuje że należy do grupy osób którą nazwałem małymi móżdżkami to trudno ja tego nie zmienię takie jest moje zdanie o pewnej specyficznej grupie ludzi i tyle a skoro sami o sobie macie taką opinię ... Możecie mnie nazywać jak sobie chcecie nie zależy mi na waszej opinii, ogólnie jest mało osób na których dobrej opinii mi zależy i ogólnie mam głęboko gdzieś co o mnie myślą moi sąsiedzi, współpracownicy itp..

Z tego co napisałeś zastanawiam się czemu ty w ogóle udzielasz się na forach. Właśnie dlatego że wszyscy się tu znają a krąg ludzi jest naprawdę mały... nie wyjeżdża sie z takimi tekstami.

550

Pytam się czy masz coś do nas, ludzi latających po mieście? Oprócz tego że odbiegają od twojego wyobrażenia na temat prawdziwego motocyklisty. hehe... Z czym ty widzę osobiście nie potrafisz dać sobie rady.
Generalnie nic do Ciebie nie dotarło, bo raczej miałem na myśli to że będąc w tak małym gronie nie występujesz anonimowo... i piłeczkę zawsze ktoś odbije.
Ja wychodzę ze słusznego założenia "pilnować swego nosa" i nie komentuj rzeczy o których nie masz żadnego pojęcia.
Bo co Ci do tego kto ile inwestuje w motocykl, czy to gdzie i jak latamy, lub to że według twojej teorii nie można już latać na moto dla zwykłego fanu.

551

temat zszedł na złe tory bo to nie miejsce na tego typu dyskusje dlatego usunąłem swoje posty. jak zwykle wywołałem burzę w klozecie.

wracając do tematu treningów mam zamiar tam się pojawiać w zależności od tego jak finanse pozwolą, jeśli ktoś zaproponuje tańsza opcję to z radością i większą częstotliwością będę tam uczęszczał.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

552 Ostatnio edytowany przez psatp (2010-03-29 19:57:32)

.

.
Wysłałem maila z informacjami do zainteresowanych jak ktoś nie dostał to proszę o kontakt psatp@o2.pl
.

.

www.propitbike.pl

553

Kurde, tajne treningi? A już miałem zamiar się wybrać. Może właśnie FORUM to miejsce na informacje co? gdzie? kiedy? się dzieje w temacie SM.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

554

gierwi napisał/a:

Kurde, tajne treningi? A już miałem zamiar się wybrać. Może właśnie FORUM to miejsce na informacje co? gdzie? kiedy? się dzieje w temacie SM.

Tak! Gierwi dowal im! :P
Żartuje!
Fakt tajne treningi hmm... też chce na nich być!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

555

Wawa ma chociaż tajne... a Pyrlandia leży przed TV