76

Odp: ACF-50 kto sie pisze?

ja już mam kasę od 6 osób + ja , komu przesłać ?? :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

77

w związku z przysyłanymi do mnie PW Oświadczam:

JA NIE ZBIERAM KASY ZA ŚRODEK, Robiłem to regionalnie w 3m.

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

78

No dobra! Niech stracę :) . Przysyłajcie kasę, a ja zapisuję się do SuperMotoschool Marcela van Drunena :lol: .
A tak poważnie, wyślę Wam dziś nr. konta na PW i będziemy kończyć tę nierówną walkę.
Z Mcienkim rozliczę się osobiście.
P.S. Jest dogadane z Moto ile to ma ostatecznie kosztować za 1 szt.?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

79

Jest na naszej liście 25 szt puszek :)
Mysle ze Moto dostanie jakieś rabat ale nie o tym chciałem gadać.

Gierwi siła naporu poddał się na konto a do koga ma przyjść paczka i kto po potem roześle ??
Ja byłem chetny bo po 31 bede miał duzo czasu ale jestem sam z Żor wiec Warszawiacy maja nie naręke .
Kto jest na tyle odpowiedzialny i może wyłuskać troche czasu aby potem cala polska Supermociaków była zadowolona :)

Jestem kowalem własnego lotu !
SUZUKI DRZ 400 SM KOZA
####MATEUSZ ŻORY####
http://www.bikepics.com/members/malyzory

80

produkt+ przesyłka do PL do 1 z nas+ przesylka do kazdego z osobna

trzeba to jakos policzyc

81

A czy jedna osoba nie mże wspólnego zamówienia zebrac, potem powysyłać po jednej paczce na miasto?

SMR 505

82

a moze zamowic i np w gostyniu rozdac tym co tam beda jak ktos chce oszczedzic na przesyłce

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

83

Mam propozycję. Możecie do mnie wszystko dla Warszawy wysłać !Ustalę jeden dogodny termin z chłopakami z WWA gdzieś może być późnym wieczorem i osobiście każdy sobie odbierze! Przynajmniej poznamy sie lepiej :D

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

84

Macie ludzie PW z nr. konta. Mam nadzieję ze nikogo nie pominąłem. W treści podajcie oczywiście swoje dane adresowe + nick.
Pozdrawiam, Gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

85

a jak to cenowo wychodzi :P

86

Jak spotkasz Moto to się go spytaj :D

87

bart248 napisał/a:

a moze zamowic i np w gostyniu rozdac tym co tam beda jak ktos chce oszczedzic na przesyłce

to jest tez dobre  :cool:

88

Możemy się umówić że w Gostyniu puszki na warszawę odbiorę ja i zabiorę je ze sobą a potem z każdym jakoś złapię kontakt.

jakubek

89

pytam bo bede w kato za 2-3 tyg i moge zaladowac do bagaznika kilkanascie puch :P

90

I to jest słuszna koncepcja!