Odp: ACF-50 kto sie pisze?
ja już mam kasę od 6 osób + ja , komu przesłać ?? :)
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja już mam kasę od 6 osób + ja , komu przesłać ?? :)
w związku z przysyłanymi do mnie PW Oświadczam:
JA NIE ZBIERAM KASY ZA ŚRODEK, Robiłem to regionalnie w 3m.
No dobra! Niech stracę :) . Przysyłajcie kasę, a ja zapisuję się do SuperMotoschool Marcela van Drunena :lol: .
A tak poważnie, wyślę Wam dziś nr. konta na PW i będziemy kończyć tę nierówną walkę.
Z Mcienkim rozliczę się osobiście.
P.S. Jest dogadane z Moto ile to ma ostatecznie kosztować za 1 szt.?
Jest na naszej liście 25 szt puszek :)
Mysle ze Moto dostanie jakieś rabat ale nie o tym chciałem gadać.
Gierwi siła naporu poddał się na konto a do koga ma przyjść paczka i kto po potem roześle ??
Ja byłem chetny bo po 31 bede miał duzo czasu ale jestem sam z Żor wiec Warszawiacy maja nie naręke .
Kto jest na tyle odpowiedzialny i może wyłuskać troche czasu aby potem cala polska Supermociaków była zadowolona :)
produkt+ przesyłka do PL do 1 z nas+ przesylka do kazdego z osobna
trzeba to jakos policzyc
A czy jedna osoba nie mże wspólnego zamówienia zebrac, potem powysyłać po jednej paczce na miasto?
a moze zamowic i np w gostyniu rozdac tym co tam beda jak ktos chce oszczedzic na przesyłce
Mam propozycję. Możecie do mnie wszystko dla Warszawy wysłać !Ustalę jeden dogodny termin z chłopakami z WWA gdzieś może być późnym wieczorem i osobiście każdy sobie odbierze! Przynajmniej poznamy sie lepiej :D
Macie ludzie PW z nr. konta. Mam nadzieję ze nikogo nie pominąłem. W treści podajcie oczywiście swoje dane adresowe + nick.
Pozdrawiam, Gierwi
a jak to cenowo wychodzi :P
Jak spotkasz Moto to się go spytaj :D
a moze zamowic i np w gostyniu rozdac tym co tam beda jak ktos chce oszczedzic na przesyłce
to jest tez dobre :cool:
Możemy się umówić że w Gostyniu puszki na warszawę odbiorę ja i zabiorę je ze sobą a potem z każdym jakoś złapię kontakt.
pytam bo bede w kato za 2-3 tyg i moge zaladowac do bagaznika kilkanascie puch :P
I to jest słuszna koncepcja!
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 72 zapytań