Odp: Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Najważniejsze to troche sterroryzowac miasto i pokazac temu szaremu społeczeństwu do czego służa mtocykle sm :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najważniejsze to troche sterroryzowac miasto i pokazac temu szaremu społeczeństwu do czego służa mtocykle sm :D
wszyscy na gumach latają, slajdy itp będe musiał wziąść kilka szybkich lekcji ;/
liczę na wskazówki ;)
czekam jak na zbawienie kiedy maszyna w końcu się pojawi...
aż żal dupe ściska
miłego latania
kurna, podobno ma padac w weekend:/
tak mówią tylko źli ludzie
widać ja też trafiłem w szkiełku na złych, bo słyszałem 3-4 stopnie i deszcze ze śniegiem :/
A ja założyłem oplot na przedni hebel i niby kiedy mam go przetestować. Może ktoś zna jakiegoś szamana co nam wyczaruję piękną pogodę. Bo jak taka pogoda to tylko w weekend pić mozna ;-)
oddałem dzisiaj moto do TNT na zmianę dysz i strojenie gaźnika do nowego układu wydechowego. i tu też wszystko uzaleznione od pogody. Jak będzie ładna to zrobi jutro jazdy próbne i odda mi moto, a jak będzie padało to będę musiał poczekac do piątku albo i lepiej.
FUCK
Ja też mam taką sytuację, więc łączę się w bólu :) U mnie to potrwa pewnie jeszcze dłużej. Motocykl co prawda już mam u siebie, ale ciągle czekam na znak-sygnał żeby się spotkać i go ostatecznie dostroić. Raz, że jęczą mi, że pada i zimno a dwa, że mechaniorowi się dziecię urodziło i się spowolniło wszystko.
to współczuje takiego rozmnozonego mechaniora...:)
Brzoza to w końcu załatwią Ci dysze do SM. I to będzie DYNOJET , czy coś innego ??
to bedą dysze do drz 400. nie dynojet. odobno nie ma co kombinowac z dynojetem. ma to ustawic tak zeby było dobrze. bogatsza mieszanka, wiecej wahy, lepsze odejscie, mniejsza temperatura pracy i nie będzie mi walilo w wydech przy schodzeniu z obrotów. tyle z obiecywanek, zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
wydaje mi się, że przy pustym wydechu zawsze strzela z rury przy odpuszczaniu :/
U mnie jest przelotówka i jest cisza jak makiem zasiał. Czasami tylko 30 cm płomienie walą z rury :-)
ja miałem sebringa, przelotowego, i jedyne co pomagało, to częsta regulacja zaworów, przez jakieś 500 km, nie trzaskał, później wszystko wracało do normy :):):)
zobaczymy jutro... albo pojutrze jak będzie lało jutro:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 81 zapytań