Odp: Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
sponsorem mojej pogody jest onet, który w zalezności od tego jaka pogoda jest za oknem tak ją ustawia w/g nich padać już miało dawno temu ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sponsorem mojej pogody jest onet, który w zalezności od tego jaka pogoda jest za oknem tak ją ustawia w/g nich padać już miało dawno temu ;)
patrz na wp.pl, podobno realniejsze prognozy dajo...
Albo w niebo.
robimy tak jak bedzie padac no to kiszka ale jak bedzie tak jak dzisiaj to łyyyycha
Panowie kto się pisze na jutro lub nawet dziś wieczór?
Jutro jak nie będzie padało to od 15-ej będzie SM grane :-)
dziś ktoś chętny na włajaż?
mie sie nie chce, pizga panie.
Panowie niestety w ten weekend nie pojeździmy. Plany były wielkie, ale pogoda zrobiła sie nam przekorna. I nic tylko deszcz.
może coś się jeszcze zmieni jutro bo się ogólnie przejaśnia
sranie w banie. Jestesmy w pupie i tyle w ten weekend. Może na piwo?? hahaha
ja myślę że dziś to chyba jest git, tylko ja czekam na to aż odparuje ze mnie wszystko i mam nadzieje ze do tej pory pogoda nie padnie
Rano było git, ale teraz czarne okropne chmurki są na niebie ;-( Oby za tydzień była ładna pogoda to polatamy se.
panowie nic nie pada nic sie nie dzieje i chyba nie będzie padało na śródmiesciu żadnych chmur zwiazstujących najgorsze
Dobra nie ma co się łamać pogoda jest nic nie pada można latać. Kto się pisze o 13 na bankowym?
no i pojeżdżone. Pogoda byla dziwna, jak w piosence: Czasem słońce, czasem deszcz...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Spotkanie Warszawa - pl. Bankowy
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 69 zapytań