Odp: Supermotowy Terror Warszawy
lepiej w niedzielę ;)
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 486 487 488 489 490 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lepiej w niedzielę ;)
no i zaczelo sie, ile osob tyle pomyslow....
jacys chetni na dzisiejsze popoludnie, powiedzmy 17 (okolice Ursynowa) ?
Ktoś chętny na wieczorne latanie? Powiedzmy 19 w okolicach centrum? ;)
Mój nr. jakby ktoś chciał się podłączyć 501-575- jeden 33
Ktos z grodziska lata?
Od niedzieli deszcze, w takim razie proponuję
SOBOTA 13:00 Pl. Bankowy i nie ma że boli
Wpadnijcie na łazy jest miejscówka (teren) na SM
Ktoś ma opcję na tanie malowanie proszkowe? Potrzebuję obręcz i dekle silnika pomalować
W ozarowei malowalem ramne. Promark czy cus takiewgo
Cezar na tej samej ulicy co dorabiałeś ośkę widziałem szyld malowanie proszkowe, tyle że troszkę dalej , jak będziesz odbierał koło z ośką to tam może zapytaj.
Odebrałem już parę dni temu :) Ale muszę i tak jeszcze jedną rzecz dorobić to podjadę. Dzięki! Trzeba mieć oczy dookoła głowy :)
Ktos cos teraz?
Siema, ktoś chętny żeby dzisiaj pojeździć?
Z racji na to że w niedziele/poniedziałek (6-7 kwietnia) ma być w końcu trochę cieplej to proponuję ustawić się wcześniej i zaplanować polatanie jakieś po warszawie czy okolicach, byle z głową z tymi odległościami. Z chęcią poznam was nie tylko na forum, ale i nieco w rzeczywistości. Ciekaw jestem waszych technik jazdy, sprzętów i umiejętności :) Może coś nowego podłapie, poza tym fajnie czasem ekipą pojeździć. Zapraszam następnie na wspólny obiad jak będziemy się dogadywać do bordo na gałczyńskiego w centrum, pogadanie w temacie bądź też i nie. Dawajcie znać kto chętny i kto ma czas, jakieś inne propozycje też będziemy rozważać.
(mi osobiście najbardziej pasuje sobota ale temperatura może nieco odstraszać, choć wypowiedzcie się w tym temacie sami)
Pozdrawiam wszystkich,
Filip
Z racji na to że w niedziele/poniedziałek (6-7 kwietnia) ma być w końcu trochę cieplej to proponuję ustawić się wcześniej i zaplanować polatanie jakieś po warszawie czy okolicach, byle z głową z tymi odległościami. Z chęcią poznam was nie tylko na forum, ale i nieco w rzeczywistości. Ciekaw jestem waszych technik jazdy, sprzętów i umiejętności :) Może coś nowego podłapie, poza tym fajnie czasem ekipą pojeździć. Zapraszam następnie na wspólny obiad jak będziemy się dogadywać do bordo na gałczyńskiego w centrum, pogadanie w temacie bądź też i nie. Dawajcie znać kto chętny i kto ma czas, jakieś inne propozycje też będziemy rozważać.
(mi osobiście najbardziej pasuje sobota ale temperatura może nieco odstraszać, choć wypowiedzcie się w tym temacie sami)
Pozdrawiam wszystkich,
Filip
Jestem chętny. Z tym że ja bym wolał niedzielę :P
Niedziela średnio, youngtimers warsaw a poza tym wieczorem kumpel organizuje urodziny. Chyba że ma ochotę ktoś jeszcze wpaść na youngtimers i fajne furaki pooglądać przy okazji :P Tylko o co tu chodzi że tak mało osób się odzywa, co z wami ?!
Strony Poprzednia 1 … 486 487 488 489 490 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 47 zapytań