7,306

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

lepiej w niedzielę ;)

Pozdrawiam,
Piotrek

7,307

no i zaczelo sie, ile osob tyle pomyslow.... 
jacys chetni na dzisiejsze popoludnie, powiedzmy 17 (okolice Ursynowa) ?

eFeMiX 650 - na duuuuuzych modach

7,308 Ostatnio edytowany przez dudek3300 (2014-03-21 13:46:40)

Ktoś chętny na wieczorne latanie? Powiedzmy 19 w okolicach centrum? ;)

Mój nr. jakby ktoś chciał się podłączyć 501-575- jeden 33

DRZ 400 Y SUPERMOTO

7,309

Ktos z grodziska lata?

WR 250x

7,310

Od niedzieli deszcze, w takim razie proponuję
SOBOTA 13:00 Pl. Bankowy i nie ma że boli

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

7,311

Wpadnijcie na łazy jest miejscówka (teren) na SM

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

7,312

Ktoś ma opcję na tanie malowanie proszkowe? Potrzebuję obręcz i dekle silnika pomalować

7,313

W ozarowei malowalem ramne. Promark czy cus takiewgo

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

7,314

Cezar na tej samej ulicy co dorabiałeś ośkę widziałem szyld malowanie proszkowe, tyle że troszkę dalej , jak będziesz odbierał koło z ośką to tam może zapytaj.

Litrowy Gixer

7,315

Odebrałem już parę dni temu :) Ale muszę i tak jeszcze jedną rzecz dorobić to podjadę. Dzięki! Trzeba mieć oczy dookoła głowy :)

7,316

Ktos cos teraz?

WR 250x

7,317

Siema, ktoś chętny żeby dzisiaj pojeździć?

DRZ 400 Y SUPERMOTO

7,318 Ostatnio edytowany przez Dziambel78 (2014-04-01 20:29:55)

Z racji na to że w niedziele/poniedziałek (6-7 kwietnia) ma być w końcu trochę cieplej to proponuję ustawić się wcześniej i zaplanować polatanie jakieś po warszawie czy okolicach, byle z głową z tymi odległościami. Z chęcią poznam was nie tylko na forum, ale i nieco w rzeczywistości. Ciekaw jestem waszych technik jazdy, sprzętów i umiejętności :) Może coś nowego podłapie, poza tym fajnie czasem ekipą pojeździć. Zapraszam następnie na wspólny obiad jak będziemy się dogadywać do bordo na gałczyńskiego w centrum, pogadanie w temacie bądź też i nie. Dawajcie znać kto chętny i kto ma czas, jakieś inne propozycje też będziemy rozważać.

(mi osobiście najbardziej pasuje sobota ale temperatura może nieco odstraszać, choć wypowiedzcie się w tym temacie sami)

Pozdrawiam wszystkich,
Filip

Roll all day --> SXV 5.5 getting used to. wroooooommmmmm

7,319

Dziambel78 napisał/a:

Z racji na to że w niedziele/poniedziałek (6-7 kwietnia) ma być w końcu trochę cieplej to proponuję ustawić się wcześniej i zaplanować polatanie jakieś po warszawie czy okolicach, byle z głową z tymi odległościami. Z chęcią poznam was nie tylko na forum, ale i nieco w rzeczywistości. Ciekaw jestem waszych technik jazdy, sprzętów i umiejętności :) Może coś nowego podłapie, poza tym fajnie czasem ekipą pojeździć. Zapraszam następnie na wspólny obiad jak będziemy się dogadywać do bordo na gałczyńskiego w centrum, pogadanie w temacie bądź też i nie. Dawajcie znać kto chętny i kto ma czas, jakieś inne propozycje też będziemy rozważać.

(mi osobiście najbardziej pasuje sobota ale temperatura może nieco odstraszać, choć wypowiedzcie się w tym temacie sami)

Pozdrawiam wszystkich,
Filip

Jestem chętny. Z tym że ja bym wolał niedzielę :P

DRZ 400 Y SUPERMOTO

7,320

Niedziela średnio, youngtimers warsaw a poza tym wieczorem kumpel organizuje urodziny. Chyba że ma ochotę ktoś jeszcze wpaść na youngtimers i fajne furaki pooglądać przy okazji :P Tylko o co tu chodzi że tak mało osób się odzywa, co z wami ?!

Roll all day --> SXV 5.5 getting used to. wroooooommmmmm