Odp: Zgrupowanie Supermoto
To jaka kwota wychodzi za dwa dni?
z tego co ja zrozumiałem to 380 zł za oba dni i oba tory, przy czym na Toruniu na przemian z kartami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zgrupowanie Supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jaka kwota wychodzi za dwa dni?
z tego co ja zrozumiałem to 380 zł za oba dni i oba tory, przy czym na Toruniu na przemian z kartami
dla mnie mogą byc dwa dni w Bydzi, może być na zmianę, mi to bez różnicy
A da się zrobić tak, że płaci się 200zł za jeden dzień + dodatkowo 80zł za toruń?...
psatp co Ty na to, lub dwa dni w Bydgoszczy?
Z mojego doświadczenia to wygląda tak że albo się idzie na zgrupowanie albo na bezsensowne wożenie dupy po torze.
Nie da się zjeść ciasteczka i mieć ciasteczka.
tak wg mnie to jeśli robimy szkolenie na torze to w tym czasie nikt poza szkoleniem nie powinien się kręcić po okolicy bo będzie przeszkadzał bo będzie to nie fair wobec nas i "trenera" w końcu my za to płacimy a on zarabia jakies pln. czy te 80 pln to dużo ? ciekawe czy jak włoch przyjedzie to se będzie można wpaść pojeździć za 80 pln.
generalnie jestem za tym aby się przenieść do torunia na drugi dzień. myślę że więcej się nauczę w taki sposób. Sie dostosuje
Ok, zgoda. Może Być raz Bydgoszcz raz Toruń lub dwa razy Bydgoszcz.
80zł to nie majątek i ja też mogę dopłacić ( z chęcią się poduczę skoków).
Artur byłeś ostatnio, jak były karty i nie powiesz mi, że był luz.
80zł to nie majątek i ja też mogę dopłacić ( z chęcią się poduczę skoków).
Artur byłeś ostatnio, jak były karty i nie powiesz mi, że był luz.
No nie było za fajnie ale
Za późno przyjechaliśmy
w toruniu bez kartów sie chyba nie da
trzeba się szybko orientować i jak karty zjeżdżają to my już na linii stoimy.
A poza tym mam robótkę w nocy z 29 na 30 w toruniu to mi na rękę takie przenosiny
Panowie,
W poniedziałek będzie potwierdzenie co z Toruniem i czy nam się uda tam wejść. Bloki programowe przewidują 30 minutowe sesje na torze więc gokardy nie będą nam przeszkadzać.
Wszystkich którzy chcą wziąć udział w zgrupowaniu proszę o wypełnienie ankiety :
[url]http://tiny.pl/q4td2[/url]
Mam pytanko do szanownych uczestników. Mianowicie czy będzie wam dane pojeździć coś przed zgrupowaniem
czy tak jak ja prosto ze snu zimowego? Pytam bo nie wiem na ile będzie to problemem.
ja będę prosto ze snu zimowego.
I w związku z tym parę pytań formalnych - czy żeby wjechać na tor muszę mieć jakieś specjalne gadżety, na przykład podbity papierek o przeglądzie technicznym, specjalne zapięcie na kasku, albo inne szmery bajery?
Wypełniłem formularz itp, ale ja narazie kombinezonu nie mam z skóry tylko tekstylne z starego moto ale myślę że nie będzie to żaden problem.
ja niestety nie dam rady na pierwszy termin się zjawić czyli się wypisuje bo transportu brak ogarnę sobie z autem i powinienem się zjawić w 2 terminie jak będzie miejsce . przepraszam za zawracanie głowy
Panowie brakuje jeszcze 2 osób by zgrupowania mogło się odbyć. Czekam na zgłoszenia do poniedziałku.
Gdyby te dwie osoby chętne nie znalazły się do poniedziałku to proponuje zrobić zgrupowanie w osiem osób , tylko w Bydgoszczy za kwotę 380 (taka kasa miała być za dwa tory ale lepiej pojeździć tylko w Bydgoszczy niż wcale ! ).A tak na marginesie to forum aż huczy od nowych chętnych do startów w tym sezonie osób-gdzie wy jesteście?,wszystko już umiecie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zgrupowanie Supermoto
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 70 zapytań