Odp: Zgrupowanie Supermoto
Ja też wypełniłem ankietę. Jeszcze może mój brat będzie. Dowiem się do końca dnia.
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zgrupowanie Supermoto
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też wypełniłem ankietę. Jeszcze może mój brat będzie. Dowiem się do końca dnia.
Ankieta dotarła?
Przykro mi ale dziś moja Aprilia padła i nie jestem, chociaż bardzo bym chciał, wstanie jej zrobić do soboty. W takim wypadku bez moto jestem zmuszony się wypisać.
jak sytuacja? ilu potwierdziło? jakie koszta? czy Toruń potwierdzony?
Właśnie jak sytuacja. Bo jak nie to ja jadę i tak do Torunia lub gdzieś
Jak nie wypali to ja z chęcią bym się wkręcił na tor toruń albo gdzień na sobotę lub niedzielę albo sobotę i niedzielę jak będzie można.
Ludzie są dopinam tory wieczorem puszcze maila z full info.
gra muzyka!
Hura
Coś już wiadomo czy będzie Toruń czy nie? Bo nie wiem gdzie szukać hotelu.
W sobotę o której planowany jest start imprezy?
A moze ktos jedzie z wawy w Niedziele na jeden dzien?
panowie czy w sobotę można będzie pojeździć w Toruniu czy macie tor wynajęty na wyłączność na cały dzień??
Ja jadę z wawy w sobotę na jeden dzień... Tylko jeszcze nie wiem dokąd , Toruń czy Bydgoszcz?
I które odmy mam wyprowadzić do zbiorniczka w DRZcie? Nigdy wcześniej nie jeździłem na torze więc nie mam tego ogarniętego, czy jest ktoś któ mógłby mi z tym pomóc?
wszystkie wężyki z gaźnika idą do zbiorniczka na zlewki. Odma z silnika idzie do airboxu lub zbiorniczka na zlewki.
Ja jadę z wawy w sobotę na jeden dzień... Tylko jeszcze nie wiem dokąd , Toruń czy Bydgoszcz?
I które odmy mam wyprowadzić do zbiorniczka w DRZcie? Nigdy wcześniej nie jeździłem na torze więc nie mam tego ogarniętego, czy jest ktoś któ mógłby mi z tym pomóc?
Seryjnie w DR-Z odmy idą tam gdzie trzeba więc nie ma się co martwić.
Jedynie paliwo może się wylać więc trzeba zbiorniczek ( na treningi nie trzeba)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Zgrupowanie Supermoto
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 74 zapytań