Odp: [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Okej czaje..
Ora ktoś MX w weekend ?
Mam nadzieję, że jutro dam radę odebrać części do Sx'a i go złożyć na weekend...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Okej czaje..
Ora ktoś MX w weekend ?
Mam nadzieję, że jutro dam radę odebrać części do Sx'a i go złożyć na weekend...
Ktos dzisiaj (piatek) 16:00-17:30 na "Białej"?
ktoś dziś coś ?
ja jutro tj w ndz maximus lub łazy ( maszt )
maximus to spoko dojadę na kołach a łazy to podaj mi namiary.
Tutaj maximus?
[url]http://goo.gl/maps/HsDnF[/url]
Tutaj Łazy?
[url]http://goo.gl/maps/YRIWL[/url]
Macie jakieś fotki z tych Łaz?
Jaki jest tam teren, piachy, glina, jakieś hopki , bandy?
Pod Maximusem byłem wielokrotnie a w Łazach mi się nie zdarzyło choć mam sporo bliżej.
KML na kołach czy przyczepka? Ja planuje trase na kołach z Piaseczna na Łazy i jakby zostało coś mocy to na Maximus bo według mapy wygląda na to że się da
Poprzednie sezony ganiałem z przyczepą bo miałem inne motocykle, teraz bym na kołach jeździł.
Obecnie i tak nic z tego bo mam tylko małe kółka ale prężnie pracuję nad tym aby mieć brudasy też na zmianę.
Generalnie lazy sa w okolicach cmentarza pd przynajmniej z piaseczna sie kierowac na cmentarz minac go i tak pomiedzy alejami a cmenarem. Od strony alej to kierowac sie na maszt bo to dokladnie pod masztem. Ja bede jechal z wawy o jedenastej moge kogos zabrac. Na jednej polanie sa 3 tory. 1 pisek wysokie bandy coś ja GK.2 trawa srednie bandy i zakrey bez band raczej twardo. 3 tajna sciezka w trawie. Hopek 0 muld sporo.
Przy samym cmentarzu tez jest tor, typowo mx, piasek
to gdzie jedziemy? maximus?
Ja okolo 11-12 zapraszam na wilanow, takie soft enduro freeride,chyba ze bedzie 5 stopni to stok do dupy pewnie bedzie
Jakiś namiar na miejscówke?
Figiel, da rade na mały kole?
Strony Poprzednia 1 … 41 42 43 44 45 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 52 zapytań