Odp: Miejscówki w Wwa?
Bliżej masz na obwodnicę Radzymina i trasę na Wyszków.
Na Białołęce wyhaczyłem (ch) chyba dobrą metę w czasie zimy. Jak ją przetestuję do dam wszystkim info.
tylko na obwodnicy na Radzymin cały czas policja krąży :0
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Miejscówki w Wwa?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bliżej masz na obwodnicę Radzymina i trasę na Wyszków.
Na Białołęce wyhaczyłem (ch) chyba dobrą metę w czasie zimy. Jak ją przetestuję do dam wszystkim info.
tylko na obwodnicy na Radzymin cały czas policja krąży :0
Fajna miejscówka jest niedaleko mnie tzn okolice Piastowa (węzeł konotopa) powstaje tu autostrada może niektórzy z was znają te okolice ? duże place , proste długie i równe odcinki (ok 1,5km) najlepiej tu sie dostać od ul.Połczyńskiej i od Babic od ul. Warszawskiej bodajże. Generalnie odcinki wył z ruchu tylko latać :D
Fajna miejscówka jest niedaleko mnie tzn okolice Piastowa (węzeł konotopa) powstaje tu autostrada może niektórzy z was znają te okolice ? duże place , proste długie i równe odcinki (ok 1,5km) najlepiej tu sie dostać od ul.Połczyńskiej i od Babic od ul. Warszawskiej bodajże. Generalnie odcinki wył z ruchu tylko latać :D
Dokladnie, ktos wie kiedy planuja uruchomic cala ta trase? Ale chyba jeszcze dlugo bedzie mozna tam cwiczyc :)
bico napisał/a:Fajna miejscówka jest niedaleko mnie tzn okolice Piastowa (węzeł konotopa) powstaje tu autostrada może niektórzy z was znają te okolice ? duże place , proste długie i równe odcinki (ok 1,5km) najlepiej tu sie dostać od ul.Połczyńskiej i od Babic od ul. Warszawskiej bodajże. Generalnie odcinki wył z ruchu tylko latać :D
Dokladnie, ktos wie kiedy planuja uruchomic cala ta trase? Ale chyba jeszcze dlugo bedzie mozna tam cwiczyc :)
nie ruszy jeszcze przez rok :D zanim oni przez całą toruńską ją zrobią panie na 2012 będzie jak znalazł :D a ćwiczyć będzie można sporo czasu moim zdaniem lepsza miejscówka na treningi niż bemowo i może tvn nas nagra :D
mówcie kiedy , włącze tvn 24 moze błekitny24 was w kadr wezmie z tutułem "crossy na autostradzie"
o to chodzi? [url]http://mapy.google.pl/maps?q=52.234457,20.882814&num=1&t=h&sll=52.232794,20.885353&sspn=0.018609,0.038581&ie=UTF8&ll=52.232794,20.885353&spn=0.018609,0.038581&z=15[/url]
a takie pytanko mam, bo zakładam że to jest nie-całkiem-legalne jeździć po takiej drodze, prawda?
czy ktoś się orientuje jakie kary są za to przewidziane? czy jakieś mandaty, czy punkty też za to można dostać? i w jakiej cenie mandaty?
nie wiedziałem że trzeba 25km od centrum jechać żeby pójść na gumę...
dobre :D :D :D :D
tam niestety jest wąsko i piasku sporo - się przeszlifowałem i długo nie mogłem zatrzymać aż mi się pupcia od tego szurania podgrzała
o to chodzi? [url]http://mapy.google.pl/maps?q=52.234457,20.882814&num=1&t=h&sll=52.232794,20.885353&sspn=0.018609,0.038581&ie=UTF8&ll=52.232794,20.885353&spn=0.018609,0.038581&z=15[/url]
a takie pytanko mam, bo zakładam że to jest nie-całkiem-legalne jeździć po takiej drodze, prawda?
czy ktoś się orientuje jakie kary są za to przewidziane? czy jakieś mandaty, czy punkty też za to można dostać? i w jakiej cenie mandaty?
To nie jest moze calkiem legalne ale tez nielegalne nie jest, nie jest to droga publiczna wiec mozesz jezdzic nawet bez tablic, chyba ze wlasciciel by protestowal. Policja tam sie raczej nie pojawia
Ale poza guma to za wiele tam sie nie pocwiczy na prostej, poza tym ten piasek...
edit: ale fajnie ze takie swieze zdjecia na googlu :)
jest od ul.Warszawskiej znak "nie dotyczy poj.bud." z drugiego konca można śmiało ładować :D (od szeligowskiej - nie widzialem zakazu jakby straz miejska lub psy sie czepiały) , byłem tam wczoraj chłopaki dawali rade na SM :)
jest od ul.Warszawskiej znak "nie dotyczy poj.bud." z drugiego konca można śmiało ładować :D (od szeligowskiej - nie widzialem zakazu jakby straz miejska lub psy sie czepiały) , byłem tam wczoraj chłopaki dawali rade na SM :)
byłem tam dzisiaj, ledwie tam wjechałem się rozejrzeć to już psiaki w cywilnej fabii krążyły... i tylko prosta długa.
Tez byłem godzinę jeździłem a jak przyjeżdżasz sprzętem budowlanym to panowie w mundurach nie robią problemów
Tez byłem godzinę jeździłem a jak przyjeżdżasz sprzętem budowlanym to panowie w mundurach nie robią problemów
tzn? jak to?
bo myślę żeby się tam jednak dzisiaj wybrać obczaić, jeśli pogoda będzie...
Polskie realia treningowe [url]http://www.youtube.com/watch?v=otpO5IGz5Iw[/url]
Widze ze piachu nie brakowało :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Miejscówki w Wwa?
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 83 zapytań