Odp: Miejscówki w Wwa?
H&M :D
To jest zaraz za stacją sródmiescie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Miejscówki w Wwa?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
H&M :D
To jest zaraz za stacją sródmiescie?
ja polecam galerię mokotów.
tam jest sporo miejsca i najwięcej fajnych lasek, takich 12+
:cool:
hm... Galeria powiadasz i 12+ to niestety odpada :( część z nas ma już ponad 30 wiosen na karku, więc dolna granica 15+ ;) bo inaczej zostaniemy wykluczeni poza nawias społeczny.
Ps. Wiem też że spotkanie z kur..sko śliskim i twardym parkingiem... daje satysfakcje i ogromnego kopa ;)
Sebo najlepiej czuje się na teatralnym bo wydaje mu się że jeździ w nascarze ;-)
Dla ułatwienia przedstawiam schemat poruszania się po teatralnym i w wyścigach nascar.
No i zapomniałem dodać że taki schemat obowiązuje na każdym rondzie w warszawie a w szczególności na placu zbawiciela.
W tym sezonie atakujemy ronda w prawo :D
hm... Galeria powiadasz i 12+ to niestety odpada :( część z nas ma już ponad 30 wiosen na karku, więc dolna granica 15+ ;) bo inaczej zostaniemy wykluczeni poza nawias społeczny.
Ps. Wiem też że spotkanie z kur..sko śliskim i twardym parkingiem... daje satysfakcje i ogromnego kopa ;)
nie no, żeby nie było - żarcik kosmonaucik XD
a ronda w prawo to dobry pomysł! ja na ursynowie mam ich pod dostatkiem, to będę miał gdzie ćwiczyć ^^
a potem się będziemy na dmoskiego ścigać - uwaga, tam dochodzi utrudnienie w postaci torów, pociągów O.o (tramwajów, jak kto woli), karetek, pięknych zachodów słońca, i tłumu kibiców pod rotundą... oł, to już wyższy poziom wtajemniczenia...
to ja może najpierw nauczę się jeździć ;)
W tym sezonie atakujemy ronda w prawo :D
Zapraszam do UK :) tu same takie :D
Mamy tu tez takie cudo, tzw. Koniczynka;
[url]http://maps.google.co.uk/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=Redditch,+Worcestershire,+B97&ie=UTF8&t=k&source=embed&hq=&hnear=Redditch,+Worcestershire+B97,+United+Kingdom&ll=52.290744,-1.935332&spn=0.003117,0.009645&z=17[/url]
dukeSebo napisał/a:W tym sezonie atakujemy ronda w prawo :D
Zapraszam do UK :) tu same takie :D
Mamy tu tez takie cudo, tzw. Koniczynka;
[url]http://maps.google.co.uk/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=Redditch,+Worcestershire,+B97&ie=UTF8&t=k&source=embed&hq=&hnear=Redditch,+Worcestershire+B97,+United+Kingdom&ll=52.290744,-1.935332&spn=0.003117,0.009645&z=17[/url]
Siema Moto tam u was w Londonie są też takie dziwne twory: duże rondo centralnie a wokół niego mniejsze :|
W ruchu lewostronnym czuje się jak "ryba w wodzie" więc zaszczepię tą modę na naszym gruncie. To dopiero będzie terror :D
[url]http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=warszawa&daddr=52.355582,+21.327013&hl=pl&geocode=FSz2HAMdBZ9AASkBn4aaZsweRzH80-qIKr7wcg%3BFf7hHgMdpWxFAQ&mra=ls&sll=52.354936,21.329162&sspn=0.007234,0.016544&ie=UTF8&t=h&z=11[/url] tutaj macie mapkę z dojazdem do mojej miejscówki gdzie jeździmy na gumie
nie wiedziałem że trzeba 25km od centrum jechać żeby pójść na gumę...
Ponczo bez obrazy ale to jakieś 1200 metrów prostej. To prawie tyle co na Cargo.
Ponczo bez obrazy ale to jakieś 1200 metrów prostej. To prawie tyle co na Cargo.
hehe.. Tobie to już nie wystarcza nasz najdłuższy odcinek... naszej najdłuższej autostrady. :D
maniek.o napisał/a:Ponczo bez obrazy ale to jakieś 1200 metrów prostej. To prawie tyle co na Cargo.
hehe.. Tobie to już nie wystarcza nasz najdłuższy odcinek... naszej najdłuższej autostrady. :D
no tak ale jeśli ktoś mieszka w markach ma bliżej tutaj niż na cargo :D
Bliżej masz na obwodnicę Radzymina i trasę na Wyszków.
Na Białołęce wyhaczyłem (ch) chyba dobrą metę w czasie zimy. Jak ją przetestuję do dam wszystkim info.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Miejscówki w Wwa?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 76 zapytań