a to jak wyglada sprawa z Husqvarna SM570R??remonciki itp??ceny czesci w stosunku do np KTM??i ile taka husqa pali??bo to tez jakby nie bylo wazny element:P co ile w SM nalezy wymieniac naped??tak jak w enduro??a tak to wogole ma ktos na forum KTM 450 w SM??
1. Remonciki. Nie ma czegoś takiego jak "remoncik" w SM. Są obrzydliwie kosztowne, obleśne i wstręne piepszone remonty bez końcówki "cik". Są tacy co wierzą że remoncikiem sie obleci maszynę, ale Jahwe jest wielki i czuwa i zawsze tak dopiepszy że remoncik nijak nie chce wyjść. Szwinia chwilowo był wyznawcą Szatana bo miał 666 postów, ale i tak mu to nic nie dało, a nawet pogorszyło, i Jahwe chciał go złośliwie zabić remontem, Szwinia zrobił unik i tylko dzięki temu przeżył :)
2. KTM vs. Hqv części. Róznie, zależy co kupujesz. Miałem KTM, mam Husqi i mniej wiecej średnia podobnie wychodzi.
3. Ile pali. Od 6 do 12 litrów na 100.
4. Napęd-zdecydowanie rzadziej. Tak samo jak i klocki, tarcze. Przeleciałem cały sezon na jednym napędzie i klockach, w enduro rzecz niewykonalna totalnie.
5. Miał Crisson EXC-F 450 SM. Bywa tu czasem, to miły człowiek, pewnie odpowie.
Pzdr.
Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`, Beta Zero 125 91`