Odp: SM Terror - Podkarpacie
Nie kojarzę u nas takiego szpeja.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie kojarzę u nas takiego szpeja.
Ja tak samo ani u nas, ani poza ekipą nie kojarzę kierownika na takim moto.
widziałem 2-3 razy XRke w Rzeszowie ale nie znam i nie udalo mi sie dopasc kierownika :x
Prawdopodobnie widziałeś xr ale 250, takie są dwie w okolicy bodajże.
Ja mam kumpla co lata na XR
Kolego Fight4Life widze ładne sprzęty masz w garażu :) W sezonie musowo trzeba się ustawić z chłopakami małą ekipą.
Ja mam kumpla co lata na XR
650?
Tak tak 650
Panowie czy ktoś z Was leje do silnika Agipa 10w60? Gdzie w Rzeszowie dostane? Gdzie najtaniej? ;) Mają to w ogóle w butelkach większych niż jednolitrowe? Wasik Ty musisz wiedzieć huskobracie %-)
ja leje motorexa, dowiadywalem sie odnosnie oleju na miejscu to znajomy ma tylko OFF ROAD NANO TECH 4+ 10W-60 za ok 45-50zl za L.
Swoja,droga tez bede potrzebowal zakupic olej, ale chyba przy motorexie zostane ; )
Ale motorexa lejesz tez 10w60? Ile płacisz za litr?
Tak tak 650
A czy ten kolega jest z forum?
Lub czy ewentualnie możesz mi podać na PW jakiś namiar na Niego?
Będę potrzebował przysługi aby podjechał w jedno miejsce XRką na pomiary, oczywiście jak się cieplej zrobi.
.
Ale motorexa lejesz tez 10w60? Ile płacisz za litr?
Tyle za ile znajdę najtaniej na allegro : D, poza w/w kumplem nie szukałem nigdzie tego oleju na miejscu : )
Fight4Life napisał/a:Tak tak 650
A czy ten kolega jest z forum?
Lub czy ewentualnie możesz mi podać na PW jakiś namiar na Niego?
Będę potrzebował przysługi aby podjechał w jedno miejsce XRką na pomiary, oczywiście jak się cieplej zrobi.
Powiem tak nie jest na tym forum, ale zapytam może ze chcę podjechać. Zawsze można do Niego przyjechać... Z Nim latam raczej w terenie teraz się na Ukrainę przygotowujemy...
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 70 zapytań