571

Odp: SM Terror - Podkarpacie

Fight4Life napisał/a:

Powiem tak nie jest na tym forum, ale zapytam może ze chcę podjechać. Zawsze można do Niego przyjechać... Z Nim latam raczej w terenie teraz się na Ukrainę przygotowujemy...

No właśnie nie chce mi się jechać do Rzeszowa bo wtedy swoją maszynę bym podstawił.
Chodzi o to że mam tam typa co robi akcesoryjne wydechy i jest w stanie dopasować do każdego moto tyle że trzeba każdym modelem podjechać na chwilę aby złapał wymiar i kształt dolotu między kolektorem a tłumikiem.
Jeżeli kolega szykuje maszynę to może też będzie zainteresowany przeletowym wydechem z kwasówki z wyciąganym dbkillerem, cena jest fajna.

Litrowy Gixer

572

KML napisał/a:
Fight4Life napisał/a:

Powiem tak nie jest na tym forum, ale zapytam może ze chcę podjechać. Zawsze można do Niego przyjechać... Z Nim latam raczej w terenie teraz się na Ukrainę przygotowujemy...

No właśnie nie chce mi się jechać do Rzeszowa bo wtedy swoją maszynę bym podstawił.
Chodzi o to że mam tam typa co robi akcesoryjne wydechy i jest w stanie dopasować do każdego moto tyle że trzeba każdym modelem podjechać na chwilę aby złapał wymiar i kształt dolotu między kolektorem a tłumikiem.
Jeżeli kolega szykuje maszynę to może też będzie zainteresowany przeletowym wydechem z kwasówki z wyciąganym dbkillerem, cena jest fajna.

To wystarczyło by gdyby sam wydech zabrał do Niego ? Zapytam go czy będzie miał czas na takie coś...

KTM Duke - R 690
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory

573

Ortezy pogonione, teraz celuje w nowe Asterisk Cyto Cell albo Alpinestars Fluid Pro.

574

Polatane coś w tą piękną wiosenną pogodę? :)

575

ja właśnie wróciłem z przejażdżki ; ), całkiem przyjemnie dziś było

576

na dużych czy małych latałeś?? :D dzisiaj pogoda dopisała:)

577

ktoś coś dzisiaj lata?

Terror Kitty Crew %-)

578

za tydzien %-)

579

Też można jak bd pogoda ;)

Terror Kitty Crew %-)

580

Sprzedawaj to kowadło, a nie o jeździe myślisz %-)

581

Ja latam na dużych jak na razie ; ) i widziałem wczoraj XTX'a na światłach na krakowskiej koło godziny 16 ; >

582 Ostatnio edytowany przez Wojtkuuu (2014-02-16 13:30:14)

Nie przekładaj na małe, w tym tygodniu odbieram Huske. Z kolei Darek odstawia Kata, ale będę cisnął Marcina żeby z tym sie uwinął jak najszybciej i zaczynamy urban/forest terror %-)

Jaki kolor tego XTX?

583

Mam nadzieję, że uwinie się szybciej jak z husą :)) a nie, że wczoraj pogoda zajebista, dzisiaj trochę gorsza ale na latanie spoko, a ja siedze bez moto :(

584

ciemny, z pomarańczowymi paskami na obręczach

585 Ostatnio edytowany przez Wojtkuuu (2014-02-16 14:10:39)

russel napisał/a:

Mam nadzieję, że uwinie się szybciej jak z husą :)) a nie, że wczoraj pogoda zajebista, dzisiaj trochę gorsza ale na latanie spoko, a ja siedze bez moto :(

Do Husy trzeba było czekać na zabawki z Włoch, u Ciebie nie bedzie takiej sytuacji ;)

wasik napisał/a:

ciemny, z pomarańczowymi paskami na obręczach

No to pewnie Paweł %-)