Odp: SM Terror - Podkarpacie
a czemu tu sie nic nie wyprawia? %-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a czemu tu sie nic nie wyprawia? %-)
Gdyż, ponieważ nikt nie jeździ :P
jak sie jezdzi to sie nie pisze, a jak sie nie jezdzi to jest czas na spamowanie %-)
Ty nie opowiadaj tylko mów jak husa stoi?? :D Kilka dni ładnych było a ja nie latam bo czekam w "kolejce" na serwis :(
Masz relacje na bieżąco jak nikt inny, wciąż czekamy na przesyłkę z Italii. A moto masz zakolejkowane już u Marcina, dont worry be happy %-)
Ja na razie tylko KX latam :(. EXC mam już wypatrzonego tylko pieniądze przypłyną dopiero w pod koniec lutego :(.
który? bo śledze na forum Twoje poszukiwania ;)
PW xD
no to tego to nie widziałem, świeży kucyk ;)
Takiego szukam, żeby jeździć a nie robić :).
Będzie trzeba się w tym sezonie ustawić się gdzieś żeby jakieś filmiki sklecić. Będę dysponował dwoma gopro hero 3 + wasze to coś by można było skleić. Tylko pewnie gdzieś w połowie drogi bo do EXC 2t trzeba by mieć własną rafinerię xD.
I zasada, nigdy samemu na motor xD
juz sie przekonałem, podobnie mnie zassało na mojej pierwszej jezdzie off, krzepy mi raczej nie brakuje, ale sam nie dałem rady wydrzeć %-)
No ja na szczęście dodzwoniłem się do kolesia z którym śmigałem z 30 min wcześniej i przyjechał mi pomóc go wytargać xd. Dobrze, że nie próbowałem sam wyjechać bo musiałbym chyba po traktor dzwonić :D.
Ja też miałem podobną sytuacje i samemu byłem w lesie. Oczywiście aż tak mnie nie zassało. 15 min męczarni i wydarłem z błota. Tak samo wtedy sobie powiedziałem "nigdy więcej wyjazdów samemu" :)
Czy gania w waszej ekipie ktoś na XR650R?
Potrzebuję kogoś z okolic Rzeszowa na takim moto.
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 68 zapytań