Pawulon CRF 450 napisał/a:wykorzystać prace prelude przy tworzeniu tego logo jeżeli się zgodzi.
Nie mam nic na przeciwko - ważne abyśmy mieli w końcu logo :)
JERY napisał/a:Zanim zaczniecie kombinowac z wygladem strony, zbierzcie najpierw ludzi ktorzy by ta strone na bierzaco redagowali, bo innaczej beda newsy sprzed 5 lat w nowej szacie a nie o to chyba chodzi?
Cross-c1 napisał/a:A co do redagowania, to myślę że każdy z forumowiczów mógłby pisać artykuły, tylko dawać gotowe moderatorom do przeczytania ewentualnie poprawienia, albo do odrzucenia artykułu. Bo wiadomo że nie ma szans by grupka dajmy 5 ludzi przez cały czas miała ochote, czas, material by pisać:)
I to według mnie jest sensowne rozwiązanie które może się okazać złotym środkiem na naszej stronie. Gdyby strona miała kod otwarty i każdy (bez wyjątku, bez liczby postów itp.) miałby możliwość i serce by napisać o supermoto to wydaje mi się że strona w końcu zaczęłaby żyć. Teksty byłyby wówczas sprawdzane przed opublikowaniem na stronie przez moderatorów (nie wiem czy obecni zgodzili by się na takie rozwiązanie). Mogło by to doprowadzić do naprawdę ciekawej sytuacji - pisali by młodzi użytkownicy o swoich pierwszych krokach na SuMo, amatorzy opisujący pierwsze stary w Pucharze i atmosferę w depo, uliczni terroryści latający na gumie, czy doświadczeni zawodnicy opisując treningi i starty w Mistrzostwach w kraju i za granicą. Każdy kto chciałby coś opisać miałby taka możliwość. Wspominając stare materiały np Brzozy o nauce gumowania czy doświadczeniach z LC4 lub Marka Kozerawskiego o terrorze w zaroślach pamiętam że czytało się to z wielkim zainteresowaniem.
JERY napisał/a:Ale moim zdaniem można by dołożyć taki fajny rysunek jak ma Luc1.
Kiedyś przy próbie promocji motoRspot.pl pisałem do Tomka Leśniaka - twórcy postaci Jeż Jerzy, miniatur "Polska Mistrzem Polski" czy genialnego teledysku do utworu "Każdy ponad Każdym" WWO - wtedy niestety Tomek był strasznie zajebany robotą, ale może tym razem uda się mu pochylić nad jakimś rysunkiem.
Dam znać jak uda mi się coś ustalić.