Odp: SM Terror - Podkarpacie
Skoro w silnik nie muszę ładować hajsu to sam bede sie pewnie niedługo za GP rozglądał. Stykniemy sie na bank ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Skoro w silnik nie muszę ładować hajsu to sam bede sie pewnie niedługo za GP rozglądał. Stykniemy sie na bank ;)
Na jakiś OFF i ON : D
To może zamiast GP szukać na start kół ON %-)
[url]http://forum.supermoto.pl/topic26756-kola-supermoto-husqvarna-ktm.html[/url] ? :P
Widziałem, trochę drogo jak na koła no name %-)
wydaje mi się że to fabryczne huski, takie jak ja mam, swoją drogą trochę gumowe : D
Czekam na okazje taką jak Russel trafił :P
widze piszecie o autodromie w biłgoraju w sezonie co niedziele tam wpadałem czesto ktos wynajmował tor i latali ale głównie szlifierki a jak nie było nikogo to cały tor dla mnie znam takie fajne przejscie tam od strony rzeki :D chodziłem tam do szkoły miałem praktyki na autodromie :D znam to wszystko jak własną kieszeń :) prosze o jakieś pw jak ktoś sie tam bedzie wybierał wrazie problemów pomoge znam bardzo dobrze kierownika toru :)
Nigdy nie było problemu z kierownikiem toru, chyba że potrafisz negocjować jakieś rabaty ? : D, bo wjazd 50zł, raz w życiu udało mi się wjechać za 25, ale to 2 lata temu ; )
cos by dalo rade :) jak jestem sam to na tygodniu tylko przychodzę podpisuje i za free ale chyba nie masz teraz pojęcia co sie tam dzieje przez pewien czas był zakaz wstepu wszystkim pojazdom sasiedzi skarżyli ze jest głosno i smród od driftu i od wtedy sie pojawiły problemy z kierownikiem ale chyba i tak juz sie wszystko ułożyło to nawiosne sie widzimy na biłgoraju ? :)
noo, że był smród i skargi okolicznych mieszkańców to wiem ; ), ja na wiosnę bankowo będę.
To fajne przejście jest w okolicy czerwonej linii? :P
[url]http://www2.pzm.pl/userfiles/2010-pliki/Karting/Tory/tor_karting_bilgoraj.jpg[/url]
Czekam na okazje taką jak Russel trafił :P
Czekałem i wyczekałem :D kółka jak talala. Buty gaerne dzisiaj też przytuliłem, ale do pierwszego wyjazdu nie napisze swojego zdania na ich temat. A co do Biłgoraju to na pewno znajdzie się kilku żeby na którymś weekendzie zrobić wypadzik na kilka moto.
noo, że był smród i skargi okolicznych mieszkańców to wiem ; ), ja na wiosnę bankowo będę.
To fajne przejście jest w okolicy czerwonej linii? :P
[url]http://www2.pzm.pl/userfiles/2010-pliki/Karting/Tory/tor_karting_bilgoraj.jpg[/url]
no 10m dalej :D wjazd na tą scieszke za mostem koło tego koscioła i cerkwi :)
tak jak myślałem ; ), 21 kwietnia lataliśmy na moto i właśnie z tego miejsca jacyś goście przyglądali się jeździe a później któryś mądry zaczął ryć ziemie i zajebał pół pasa ziemią podczas gdy inni jeździli, powiedz jeszcze że to od Ciebie to uduszę : D
nie nie ja ,czasami wypadałem z tego miejsca jechałem na górkę dla samochodów i tam stałem i sie przyglądałem taki czarny xt w sm :D
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 61 zapytań