Odp: SM Terror - Podkarpacie
Nie pomogę Ci z procedurami, mam doświadczenie tylko z zakupem na FV, wtedy US mnie nie interesował, bo sprzedawca płacił vat.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie pomogę Ci z procedurami, mam doświadczenie tylko z zakupem na FV, wtedy US mnie nie interesował, bo sprzedawca płacił vat.
Płacisz podatek 2% od czynności cywilnoprawnej.
Edit: Sorry, podatek płacisz tylko za umowy na terenie RP, jeśli motocykl sprowadzony to wypełniasz VAT-25 i opłata 150zł bodajże.
No takiej pogody po prostu nie można było zmarnować :D. Szkoda, że samotnie ale i tak było dobrze.
Popraw linki do fot ;)
Działają! Dropbox lubi się ze mną drażnić :D.
Działają! Dropbox lubi się ze mną drażnić :D.
Tylko u Ciebie działają, albo jak sie odpali w nowej karcie. Linki nie są chyba 'direct' do fot. Polecam imageshack ;)
Teraz już muszą działać :D. Zapomniałem wrzucić do folderu public...
Teraz już muszą działać :D. Zapomniałem wrzucić do folderu public...
Są ;)
Ja dzisiaj zmieniłem małe koła na brudasy, ale parę zdjęć też wrzucę:D Nic specjalnego, ale taką pogodę trzeba było wykorzystać chociaż na chwilę.
Gdzie to takie widoki na tych pierwszych zdjęciach ??
Kolega uncatchble jest z Dukli także na pewno zdjęcia z jego okolic :)
Hołdy widze są w Ropczycach %-)
russel, musimy kiedyś się ugadać na jakieś latanko w terenie :D, u ciebie widzę ciekawe miejsca są. U mnie tylko lasy :(.
Lasy są najlepsze a szczególnie z podjazdami latam w okolicach Strzyżowa no i pod Krosno tez się zapuszczam ale w Dukli jeszcze nie byłem :)
Słyszałem o Strzyżowie, jutro chyba tam sie wybieram z jednym ziomkiem stawiać pierwsze kroki w OFFie ;)
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 64 zapytań