Odp: SM Terror - Podkarpacie
Wyglądają bardzo przyzwoicie. Ile stówek trzeba za takie wyłożyć ?
you have it under control HONDA CRF 450R HM
https://www.facebook.com/uncatchblevideos
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyglądają bardzo przyzwoicie. Ile stówek trzeba za takie wyłożyć ?
Nowe ok 2100, ja zapłaciłem 1150 za uzywki.
Chłopacy z racji świąt, życzę Wam wszystkiego dobrego, zdrowych i wesołych, no i udanego sylwestra :D a po nowym roku jak pogoda dopisze atakujemy drogi i bezdroża:D
Wzajemnie Dareczku i dorzucę do tego życzenia ogarnięcia niekończącej się gumy oraz żadnych gleb i kontuzji w przyszłym roku :D
russel przejezdzales dziś kolo godziny 13 przez Gnojnice z czarnym ścigiem? :)
Tak przejeżdżałem, świąteczna rundka półgodzinna na spokojnie:)
Bo kolega z Gnojki widział jakiegos ktm i tak jakos skojarzyłem że może to ty :) jeżeli będziecie chcieli z nami jeździć w nowy sezonie to on też bedzie jeździł :) też ma sende na full 70 ;)
no właśnie jeżdżę w ten śnieg, wjebalem sie w pole, ugiałem nóżke od hamulca wrr
Majster :) Taka linka Ci potrzebna żeby zminimalizować straty przy glebach :)
Nawiązując do "powitalnia".
Widzę, że grono Sm nie jest wcale takie małe jak podejrzewałem.
Jeżeli chodzi o ustawkę to bardzo chętnie, ale dopiero wczesną wiosną ponieważ muszę w tym momencie dokończyć procedure rej. w Pl.
Wiosna za oknem, a procedura rej moto sprowadzonego to moment, ja ogarnałem Yamahy w 2 dni :)
Trzeba wykorzystać, bo 12 stopni pod koniec grudnia to się często nie zdarza :D Później śnieg będzie to maja leżał jak spadnie dopiero w styczniu. A jutro Wojtkuuu szykuj się na OFF u mnie.
Już ostrze opony %-)
pogoda idealna to racja.
Tłumaczenie zrobione, Jednak musze zrobic kilka drobiazgów przy moto tj. Opona tylna do zmiany, jeden kierunek nie błyska, aku itp.
Korzystając z okazji zapytam czy trzeba płacić do Urzedu skarbowego cokolwiek jakiś procent od wartości lub inne opłaty?
Kupiłeś na umowę czy fakturę VAT?
Huske jeszcze raz wrzucam, a co? %-) Dziś ogarnąłem kilka rzeczy i zrobiłem fotki do słonka :)
umowa. wpisane 1000ełro
Huska elegancka.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 65 zapytań