Odp: Pokaż swój pojazd
Gratulacje!! W końcu pszczelarz jest zadowolony i ty pewnie też będziesz! Kupuj małe kółka :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 225 226 227 228 229 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gratulacje!! W końcu pszczelarz jest zadowolony i ty pewnie też będziesz! Kupuj małe kółka :)
Puławy ma nowe SM, !
Gratulacje! Za tą kasę masz na prawdę rewelacyjną i niezawodną maszynę! Pszczoła - również gratuluję :)
dzięki chłopaki ;)))
Kółka SM mam nadzieję że będą w przyszłym roku.
HighFlow4 mam nadzieję że pośmigamy kiedyś :D
Moja nowa koza - YZ 250F 2009. Sprzęt pozostaje na brudasach, na wiosnę poszukiwania SuMo :)
Serdeczne podziękowania dla maniek-rr312 za przygotowanie motocykla.
jak z fabryki, gratuluję sprzętu ;)
Gratulacje prelude:)) kiedyś też będę chciał kupić coś 250 4T w teren:))
Łoooooo, prelude, piękne moto! Znowu ci zazdroszczę! Aczkolwiek nie ukrywam,ze bardziej czekam na twoje sm,bo jestem strasznie ciekaw na co postawisz :)
Zadbany sprzęt ! Mam nadzieję, że też niedługo będę mógł wstawić zdjęcie :)
Moja nowa koza - YZ 250F 2009. Sprzęt pozostaje na brudasach, na wiosnę poszukiwania SuMo :)
Serdeczne podziękowania dla maniek-rr312 za przygotowanie motocykla.
Gratulacje :)
To i ja się pochwalę brudaskiem :)
Zmiana niewielka ..... w zasadzie tylko pojemność z 500 na 350 ale w terenie wreszcie jako tako ja prowadzę sprzęt a nie motocykl mnie ;)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/819/mv4a.jpg/][/url]
Oby dobrze sie sprawowala :)
Zmiana niewielka ..... w zasadzie tylko pojemność z 500 na 350 ale w terenie wreszcie jako tako ja prowadzę sprzęt a nie motocykl mnie ;)
Również gratuluję :) 500 w terenie pewnie urywało łapy
Maciek525 napisał/a:Zmiana niewielka ..... w zasadzie tylko pojemność z 500 na 350 ale w terenie wreszcie jako tako ja prowadzę sprzęt a nie motocykl mnie ;)
500 w terenie urywało łapy, zrzucało z kanapy itp itd ;) nie te umiejętności :) ..... chociaż 350 też nie powiem ciągnie z dołu jak głupie.
Kiedy wyjazd na brudasach?
My z Sararem planujemy w weekend coś pośmigać (Izabelin albo Rembertów) - zapraszam jakby co.
PRELUDE2000 napisał/a:Maciek525 napisał/a:Zmiana niewielka ..... w zasadzie tylko pojemność z 500 na 350 ale w terenie wreszcie jako tako ja prowadzę sprzęt a nie motocykl mnie ;)
500 w terenie urywało łapy, zrzucało z kanapy itp itd ;) nie te umiejętności :) ..... chociaż 350 też nie powiem ciągnie z dołu jak głupie.
Kiedy wyjazd na brudasach?
My z Sararem planujemy w weekend coś pośmigać (Izabelin albo Rembertów) - zapraszam jakby co.
Ja bym chetnie porownal YZF250 z EXC-F 250 :-)
Strony Poprzednia 1 … 225 226 227 228 229 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 54 zapytań