Odp: ludzie z lublina i okolic
@pejwul_sm czym jeździsz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ludzie z lublina i okolic
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@pejwul_sm czym jeździsz?
50 husq ale chyba zmienię na hm 50 i na wiosnę też cr 125 na oml
Ja także był bym chętny na latanie ;)
Jestem z okolic Puław, przyszły sezon przelatam na lc4
HighFlow4 ty gdzieś z Puław jesteś? Widywałem czarne LC4 na SM chyba prestige, to ty ? :D
Pasowało by zorganizować jakąś większą ekipę do latania sam widziałem pare ładnych sm latających po okolicy więc....
hej, może i ja kiedyś z wami sie stykne na mały terror :), zajrze tu od czasu do czasu
Pejwul_sm - odpowiedz mi na wiadomość
Ja z kolegami pisał bym się na jakiś terror LBN od czasu do czasu, posiadamy dwa EXC 520 w SM i kumpel na lc4 640 też w SM jeżeli go nie sprzeda :D Raz jeździłem po torze na Zemborzyckiej, teraz niestety już nieczynny a więc trzeba przenieść się na ulice, przydał by nam się ktoś kto by nas po oprowadzał i zapoznał z ciekawymi zakątkami Lublina :)
lc4 widziałem na oml był chyba razem z afryką i innymi krowami a exc 520 chyba też skądś znam nie latałeś przypadkiem w lato z rmz 450 po pawlinie ?
Mogę wam pokazać fajną trasę do gumowania. Świeżo położona nawierzchnia, a droga to ślepa uliczka :D
mieszkamy ok. 100 km od lbn, na tor jeździliśmy na przyczepce, na terror przpierdolimy na kołach :D
Hejo chłopaki dzieje sie cos w temacie ??
Można by się gdzieś ustawić, tylko żeby się parę osób zebrało.
Ja w następnym tygodniu jestem ready to terror :D
dałem koledze się przejechać nie opanował sprzęta, myślę że pod koniec lipca, początek sierpnia będę gotowy
do lublina mam niecałe 70 km, wiec tez chetnie bym sie pisał na jakis terror po miescie albo slepych uliczkach :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ludzie z lublina i okolic
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 76 zapytań