hermes napisał/a:manio napisał/a:Kto jest importerem Asterisk, EVS, Leatt Brace na PL? W sumie zapadła decyzja na 3kpl i będę chciał uderzyć do źródła aby wynegocjować dobrą cenę, będę wdzięczny za podpowiedzi.
manio napisał/a:gierwi napisał/a:A może daj znać przed finałem jaką cenę wynegocjowałeś, to może ktoś się dołączy?
Jasna sprawa.
EVS InterMotors to juz wiadomo, a Asterisk kto sprowadza?
manio napisał/a:Kupiliśmy 3x EVS WEB Carbon. Wyszły po 2100zł brutto.
............!?
manio napisał/a:Jedyna wada dla nas(mają być wkładane pod skorzane kombi) to masywność, są długie i grube. Biorę pod uwagę aby je wymienić na model Axis lub jednak Asterisk Ultra Cell. Czy miał ktoś z Was możliwość porównania tych ortez, chodzi o ogólny gabaryt - grubość kolana i uda po założeniu ortezy(POD K300 były bardzo smukłe, małe)
Wszystkie wyglądają podobnie w związku z czym musisz zakupic nowe kombi mieszczące ortezy - do wyboru raptem 3 modele łącznie z MVD lub przerobić swój kombinezon - opcja najtańsza to szukanie starych kombi z wyjmowanymi ochraniaczami lub bez ochraniaczy kolan - jednym słowem trochę szukania i przymierzania.
P.S> jaras111x - ciągnij listę dalej i myślę że możesz rozpocząć zbieranie ofert dla zapewne 5kpl. UC.
Cena jest nie zmienna dla jednego kpl czy dziesięciu - dlatego nie zbierałem zamówień na forum. Jak by ktoś chciał to nie ma problemu, mogę sprzedać EVS WEB za 1050zł szt, dowolną ilość i rozmiar(byle były na magazynie IC).
Kombi będziemy szyć na miarę więc miejsce na ortezy to nie kłopot. Bardziej chodzi o to ze WEBy sa tak ogromne ze kombi w łydkach oraz udach musiało by byc luźne jak bojówki, cieżko by było utrzymać wtedy protektory biodrowe na miejscu i upchnąć potem w bucie ogromną nogawkę.. WEBy bedą ok do MDV lub ciuchów na enduro, do jednoczesciowego kombi sa raczej za duże.
Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team