76

Odp: Ranking ortez

taaak potwierdzam UC są wystarczająco krótkie aby założyć je równocześnie z butami narciarskimi....
WEB-y nie dawały takiej możliwości...
i teraz mam dylemat czy zabierać UC na narty....

DRZ400SM + WR250F + PW80

77

zabierać ;)

78

Na 24mx jest promocja - kalendarz adwentowy. Wpadlo mi w oko ze wczoraj wrzucili jakies 3 modele ortez, obczajcie bo moze warto nie wiem co to i za ile

79 Ostatnio edytowany przez rbsn99 (2013-12-14 17:43:07)

Niby są ale ceny bez rewelacji jak na moje oko. Powiedziałbym normalne, rynkowe a nie promocyjne.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

80

Jak tam temat wyceny ortez? Pojeździłbym coś :)

Sherco st300  Cabestany Replica

81 Ostatnio edytowany przez gierwi (2013-12-16 23:13:47)

Rozmawiałem dziś w sprawie ortez POD K 300, gdyby było kilku chętnych to jest szansa na "zakup grupowy" i sporą zniżkę. Normalna cena to około 1800 - 1900 zł za parę. Jeśli jest ktoś zainteresowany to dajcie znać.
Wyglądają tak:

[url=http://s214.photobucket.com/user/gierwi/media/pod-k300_zpscf5750cb.jpg.html]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/pod-k300_zpscf5750cb.jpg[/url]

Co do opinii, to może Franz się wypowie jak tu zabłądzi.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

82

Manio pisal ze to h.. z grzybnią :)

83

To ciekawe, bo droższego modelu K 700 (taka sama konstrukcja tylko inny materiał - włókno węglowe) używa Tadeusz Błażusiak, ale może frajer nie czytał postu Manio?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

84

Tu na forum nawet Kowal sg pisal ze: są płytkie i maja plastik sprawiający wrażenie tandety. Na forum mx trafilem na post ze: orteza to i tak duży wydatek wiec lepiej kupić cos porządnego.

85

No może takie są odczucia. Plan jest taki że pojadę z kombinezonem i butami i przymierzę.

86

W miarę możliwości przymierz jeszcze inne :)

87

Pewnie tak zrobię, ale muszę najpierw znaleźć miejsca w których inne występują w pełnej rozmiarówce na miejscu a nie w rzeczywistości wirtualnej.

88

jaras111x napisał/a:

Taką wiadomość dostałem: 2550zł za parę asterisków, a za najnowszy model ultra 2699.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

89

subek napisał/a:
jaras111x napisał/a:

Taką wiadomość dostałem: 2550zł za parę asterisków, a za najnowszy model ultra 2699.

A czym różnią się stary i nowy model? - wybaczcie jeśli już gdzieś w tym temacie była o tym mowa. Będzie w końcu jakiś zakup grupowy? - jak by co to się piszę.

90 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2013-12-19 16:33:27)

Czyli można powiedzieć że cena normalna. tyle co w wrocławiu po za allegro.  Ok ja dziś do nich dzwoniłem i...  przy większym zamówieniu z ceną jeszcze zejdą ale ile to zależy od ilości chętnych.

http://i44.tinypic.com/214rqu0.png

W takim razie trzeba zrobić listę chętnych na UC:   tylko proszę o chętnych na 100% żeby potem nikt się nie wycofał
przypominam ze ich cena normalna to 2769(2700)-3200.

1.  jaras111x -  1 para (L)