Odp: Ranking ortez
taaak potwierdzam UC są wystarczająco krótkie aby założyć je równocześnie z butami narciarskimi....
WEB-y nie dawały takiej możliwości...
i teraz mam dylemat czy zabierać UC na narty....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ranking ortez
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taaak potwierdzam UC są wystarczająco krótkie aby założyć je równocześnie z butami narciarskimi....
WEB-y nie dawały takiej możliwości...
i teraz mam dylemat czy zabierać UC na narty....
zabierać ;)
Na 24mx jest promocja - kalendarz adwentowy. Wpadlo mi w oko ze wczoraj wrzucili jakies 3 modele ortez, obczajcie bo moze warto nie wiem co to i za ile
Niby są ale ceny bez rewelacji jak na moje oko. Powiedziałbym normalne, rynkowe a nie promocyjne.
Jak tam temat wyceny ortez? Pojeździłbym coś :)
Rozmawiałem dziś w sprawie ortez POD K 300, gdyby było kilku chętnych to jest szansa na "zakup grupowy" i sporą zniżkę. Normalna cena to około 1800 - 1900 zł za parę. Jeśli jest ktoś zainteresowany to dajcie znać.
Wyglądają tak:
[url=http://s214.photobucket.com/user/gierwi/media/pod-k300_zpscf5750cb.jpg.html][/url]
Co do opinii, to może Franz się wypowie jak tu zabłądzi.
Manio pisal ze to h.. z grzybnią :)
To ciekawe, bo droższego modelu K 700 (taka sama konstrukcja tylko inny materiał - włókno węglowe) używa Tadeusz Błażusiak, ale może frajer nie czytał postu Manio?
Tu na forum nawet Kowal sg pisal ze: są płytkie i maja plastik sprawiający wrażenie tandety. Na forum mx trafilem na post ze: orteza to i tak duży wydatek wiec lepiej kupić cos porządnego.
No może takie są odczucia. Plan jest taki że pojadę z kombinezonem i butami i przymierzę.
W miarę możliwości przymierz jeszcze inne :)
Pewnie tak zrobię, ale muszę najpierw znaleźć miejsca w których inne występują w pełnej rozmiarówce na miejscu a nie w rzeczywistości wirtualnej.
Jak tam temat wyceny ortez? Pojeździłbym coś :)
Taką wiadomość dostałem: 2550zł za parę asterisków, a za najnowszy model ultra 2699.
jaras111x napisał/a:Jak tam temat wyceny ortez? Pojeździłbym coś :)
Taką wiadomość dostałem: 2550zł za parę asterisków, a za najnowszy model ultra 2699.
A czym różnią się stary i nowy model? - wybaczcie jeśli już gdzieś w tym temacie była o tym mowa. Będzie w końcu jakiś zakup grupowy? - jak by co to się piszę.
Czyli można powiedzieć że cena normalna. tyle co w wrocławiu po za allegro. Ok ja dziś do nich dzwoniłem i... przy większym zamówieniu z ceną jeszcze zejdą ale ile to zależy od ilości chętnych.
W takim razie trzeba zrobić listę chętnych na UC: tylko proszę o chętnych na 100% żeby potem nikt się nie wycofał
przypominam ze ich cena normalna to 2769(2700)-3200.
1. jaras111x - 1 para (L)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ranking ortez
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 78 zapytań