Odp: Szczecin i okolice? Kto na SM?
Panowie nie ociągać się i dawać te telefony to polatamy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie nie ociągać się i dawać te telefony to polatamy
508446291
przedłużyło mi sie w robocie. ale na telefony czekam od poniedzialku.
Pozdrawiam
Adam
do mnie 502 531 156, mi też poniedziałek pasuje do tego czasu poskładam berga, i może kolo 20 (żeby nawet ci co w pracy dłużej zabalują zdążyli) wieczorek zapoznawczy ;-) na wałach pod muzeum
Kuba
... kolo 20 (żeby nawet ci co w pracy dłużej zabalują zdążyli) ... na wałach pod muzeum
Powinienem się pojawić
do zob
Halo Panowie co z wami? Zawiązała się grupa (na razie 2 osobowa Ja i Adasiek no i Belzebub eksternistycznie na razie odpisuje na smsy ;-) ) do latania wieczorami po SZ. Wczoraj były Police, dzisiaj głębokie i poligon w Wołoczkowie.
A reszta gdzie się podziewa?? dawać telefony
A tak poza tym to kogo dzisiaj mijałem na światłach na Piotra Skargi przy Parku Kasprowicza na moje oko to cyarna DRZ chyba w okleinie RockStars??
A tak poza tym to kogo dzisiaj mijałem na światłach na Piotra Skargi przy Parku Kasprowicza na moje oko to cyarna DRZ chyba w okleinie RockStars??
A siemka,to bylem ja rowniez szukam ekipy na wspolne latanko,bo non stop z skuterami i plastkimi robi sie nudne.Trzeba sie zebrac i po napierdalac wspolnie:)Pozdro
dmx360 dawaj telefon to odezwiemy się jak będziemy latać
a tak na marginesie wczoraj o 11 15 na rogu Pl Zgody (skrzyżowanie Wojska Polskiego i Bogusława) mijałem Apkę SXV czy to ktoś z forumowiczów?
Siema. Ja też się piszę na wieczorne latania. Jak się spotykacie to proszę o esa - się odezwę. 505 121 osiem zero dziewięć.
Pozdro
Kordzik czy to twoje Moto Guzzi stało na parkingu w Rosówku podczas zawodów motocrossowych?? Oglądałeś czy starowałeś?? ;-)
Jako, ze zadnych propozycji....
Moze jakis wypad na ''brudasach'' w najblizszy weekend ?
Cześć,
No ja mam w palnie sobotę - pogoda nieważna - oby nie lało jak z cebra :-) A jakie masz plany?
Adam to ty już wróciłeś?? na coraz krócej wyjeżdżasz ;-) Ja tez się piszę ale tak kolo 12 bo muszę uszczelnić pokrywę sprzęgła i zmienić kola.
Kuba, ja pisze jeszcze z roboty, w sobote z rana jestem, mysle ze na 15ta bede gotow.
Zostaje jeszcze niedziela. dawac znaki sygnaly chlopaki, moze byc ciekawie.
Kto gania czarna drz-tka ostatnio widuje prawie co dzien?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szczecin i okolice? Kto na SM?
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 70 zapytań