346

Odp: SM Terror - Podkarpacie

Wojtkuuu szkoda, że na warszawe nie lecimy po EXC bo "po drodze" byśmy wzięli huske z dukli haha :D dwie pieczenie na jednym ogniu :D

347

Brat ma misję zawieźć to do Wawy :D. Tak, wziął bez oglądania ale się nie martwię bo już wpłacił zaliczkę :).

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

348

to KXa pchaj tez i za to exc 125 sie bierz ;)

349

Taki jest plan, ale i  tak trzeba będzie pewnie czekać do wiosny.

Muszę jeszcze prawko zrobić xD

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

350

Do lasu nie trzeba kwitów %-)

351

Zapadliście w sen zimowy niedźwiedzie i niedźwiadki? ;) Ożywmy ten temat! Piszcie czy jeszcze jeździcie czy już nie, czy może coś dłubiecie przy koniach, jakie plany na zime/przyszły sezon. Kręćmy tym Podkarpaciem :)

Ja ze swojej strony, jak już wspominałem, pogoniłem z żalem XTX'a. Poszedł w ręce klienta, który sprawił na mnie wrażenie osoby która może nie dolatać nawet do połowy przyszłego sezonu. Obym sie mylił, życzę szczęścia %-)

Jak sie nic nie spierdzieli to za tydzień lecimy z Russelem w Polske oglądnąć dla mnie nowego konia. Niby z 'polecenia' więc może przywieziemy go ze sobą. Trzymajcie kciuki żeby nie uciekł i okazał się taki jakim mi go przedstawiono. Pochwale sie jeśli temat zabangla :D

352

Huska zapadła chwilowo w sen zimowy, 8 grudnia na pewno wybiorę się na moto mikołajki organizowane przez 2oo, a później serwis i przegląd tak żeby w styczniu być już gotowym do udzierania : D, prawdopodobnie sprawie sobie jakieś kolce na noworoczne upalanie ; )

Zdradź nam z jakiej stajni będzie ten koń : D

353

Ten którego mamy zamiar jechać oglądać z tej co Twój, huska kluska %-) Tylko w troszkę mniejszej pojemności od Twojego i na brudasach.

354

Tadzika może ? : D

355

Nie z tego forum. Moto który nie był jeszcze nigdzie ogłaszany, info o nim mam dzięki kontaktom jeszcze z forum xt660.

356

Wydaje mi się, że na pewno przywieziemy sprzęt :) Wasik jak mi się uda zrobić światło stopu to wybiorę się z Tobą na te mikołajki :D czapkę mikołaja trzeba będzie sobie sprawić hehe :D

357

Russel, jeśli w tym dniu nie pojedziemy w Polske ;)

358

no właśnie bo to za tydzień ; ), ale jeśli nie to fajnie będzie, tylko żeby śnieg spadł do tego czasu : D

359 Ostatnio edytowany przez russel (2013-12-01 17:18:22)

no no biorę to pod uwagę:) jak przywieziemy w sobotę to od razu na te mikołajki pojedziesz i Ty :)
Wasik a Ty co zimówki kupiłeś do huski, że śnieg Ci się marzy?? :D

360

Ok, ale jedziemy na przełaj :D

BTW, temat mamy przyklejony.