Odp: SM Terror - Podkarpacie
Wojtkuuu szkoda, że na warszawe nie lecimy po EXC bo "po drodze" byśmy wzięli huske z dukli haha :D dwie pieczenie na jednym ogniu :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wojtkuuu szkoda, że na warszawe nie lecimy po EXC bo "po drodze" byśmy wzięli huske z dukli haha :D dwie pieczenie na jednym ogniu :D
Brat ma misję zawieźć to do Wawy :D. Tak, wziął bez oglądania ale się nie martwię bo już wpłacił zaliczkę :).
to KXa pchaj tez i za to exc 125 sie bierz ;)
Taki jest plan, ale i tak trzeba będzie pewnie czekać do wiosny.
Muszę jeszcze prawko zrobić xD
Do lasu nie trzeba kwitów %-)
Zapadliście w sen zimowy niedźwiedzie i niedźwiadki? ;) Ożywmy ten temat! Piszcie czy jeszcze jeździcie czy już nie, czy może coś dłubiecie przy koniach, jakie plany na zime/przyszły sezon. Kręćmy tym Podkarpaciem :)
Ja ze swojej strony, jak już wspominałem, pogoniłem z żalem XTX'a. Poszedł w ręce klienta, który sprawił na mnie wrażenie osoby która może nie dolatać nawet do połowy przyszłego sezonu. Obym sie mylił, życzę szczęścia %-)
Jak sie nic nie spierdzieli to za tydzień lecimy z Russelem w Polske oglądnąć dla mnie nowego konia. Niby z 'polecenia' więc może przywieziemy go ze sobą. Trzymajcie kciuki żeby nie uciekł i okazał się taki jakim mi go przedstawiono. Pochwale sie jeśli temat zabangla :D
Huska zapadła chwilowo w sen zimowy, 8 grudnia na pewno wybiorę się na moto mikołajki organizowane przez 2oo, a później serwis i przegląd tak żeby w styczniu być już gotowym do udzierania : D, prawdopodobnie sprawie sobie jakieś kolce na noworoczne upalanie ; )
Zdradź nam z jakiej stajni będzie ten koń : D
Ten którego mamy zamiar jechać oglądać z tej co Twój, huska kluska %-) Tylko w troszkę mniejszej pojemności od Twojego i na brudasach.
Tadzika może ? : D
Nie z tego forum. Moto który nie był jeszcze nigdzie ogłaszany, info o nim mam dzięki kontaktom jeszcze z forum xt660.
Wydaje mi się, że na pewno przywieziemy sprzęt :) Wasik jak mi się uda zrobić światło stopu to wybiorę się z Tobą na te mikołajki :D czapkę mikołaja trzeba będzie sobie sprawić hehe :D
Russel, jeśli w tym dniu nie pojedziemy w Polske ;)
no właśnie bo to za tydzień ; ), ale jeśli nie to fajnie będzie, tylko żeby śnieg spadł do tego czasu : D
no no biorę to pod uwagę:) jak przywieziemy w sobotę to od razu na te mikołajki pojedziesz i Ty :)
Wasik a Ty co zimówki kupiłeś do huski, że śnieg Ci się marzy?? :D
Ok, ale jedziemy na przełaj :D
BTW, temat mamy przyklejony.
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 51 zapytań