Odp: ludzie z lublina i okolic
Siemanko dawno nie zaglądałem i już straciłem nadzieję że nie będzie z kim polatać
czyżby studia w lbn?
SUZUKI DR 650 SM
tak. jak będzie pogoda to na moto będę jeździł, zaglądaj na forum to sie ustawimy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ludzie z lublina i okolic
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko dawno nie zaglądałem i już straciłem nadzieję że nie będzie z kim polatać
czyżby studia w lbn?
SUZUKI DR 650 SM
tak. jak będzie pogoda to na moto będę jeździł, zaglądaj na forum to sie ustawimy
Ma ktoś ochotę polatać?
Witam wszytkich z Lbn latam fmx 650 do zobaczyska jak tylko pozwoli czas:)
Nie byłeś może fmx na AirShow w Radomiu? Bo tam ładną hanie widziałem.
Hehe , nie nie byłem:) do zobaczyska;) LwG
Proszę o przyklejenie tematu;.
To zgramy się na jakąś przejażdżkę w tym sezonie jeszcze?
Ach u mnie lipa z papierami skończyły się próbne blachy i żeby zarejestrować musiałem oddać na blokowanie do 45 kmh i teraz nie wiem czy sprzedawać czy odblokować i pobujać się do końca roku :D
ps. Czyja yamaha wr 125x, widzian dzisiaj...
Chce ktoś popyrkać z 14 konnym 2t? Wyjebałem blokady i myślę że ze 125tkami będzie dawać radę.
Chce ktoś popyrkać z 14 konnym 2t? Wyjebałem blokady i myślę że ze 125tkami będzie dawać radę.
Z chęcią. Bo w Lbn nie ma z kim latać :D
PW
Dobra ludzie już ten sezon jest przegrany ale w następnym może ktoś coś ?
[url]http://www.scigacz.pl/Tor,Lublin,likwidacja,rozpoczeta,22204.html[/url] no to tyle w tym temacie pozdrawiam .A jeszcze tor majdanek został JESZCZE.
No tak co poradzisz, górki czechowskie zniknęły, tor na elizówce znikną bo przecież wszystko przeszkadza ludziom. Może majdanek się utrzyma bo na mełgiewskiej już toru nie ma z tego co się orientuje.
Majdanek też idzie bo bloki budują obok i zapewne też tor pójdzie sie ten tegesować podobno km cross ma kupować własne pola i tam budować tory ale to tylko takie ploty
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ludzie z lublina i okolic
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 70 zapytań