Odp: SM Terror - Podkarpacie
dobry sprzęt to musi pójść:D także czuje, że następny sezon będzie ciekawy:D oj bedzie:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dobry sprzęt to musi pójść:D także czuje, że następny sezon będzie ciekawy:D oj bedzie:)
Nie da rady w tytule na otomoto juz zmienic :/
Panowie takie pytanie,
Jako że nigdy wcześniej nie jeździłem w crossowym obuwiu moje odczucia z dzisiejszej przejażdżki są mocno średnie...
w tym wypadku buty to diadora mx4, buty zajebiscie sztywne, dziwnie się chodzi a co dopiero zmienia biegi (szczególnie w górę gdzie trzeba wsadzić buta pod dźwignie) i nie mówie już u zmianie biegów przy gumowaniu bo w tych butach to dla mnie praktycznie nie wykonalne ;/ .
Jak to jest u was z tym?
Wyreguluj sobie dźwignię tak aby było optymalnie...
regulowałem... dalej do góry wbija się średnio a w dół to prawie nogę muszę z podnóżka podnosić : P. Ogólnie irytuje mnie brak czucia w tych butach ; )
Buty bez zawiasu widze, trzeba bylo pytać zanim kupiłes! ;) Sam przed kupnem robiłem rozeznanie i szukałem pod kątem posiadania zawiasu oraz grubosci/sztywnosci w miejscu styku buta z dźwiginią. Dobrze trafiłem, ale i tak dźwignia poszła na wieloklinie max w góre. Początki były ciężkie, kwestia przyzwyczajenia, a teraz jak w masełko, nie wyobrażam sobie jazdy w innych butach. W drogowych butach na moto czuje się jak w klapkach, a w moich Formach pewnie i pancernie. Pancerność przetestowana. W takich butach szybko lecą podeszwy jezdzac po czarnym, ale mam super szpeca w Rzeszowie ktory za dobry kwit wymienia podeszwy w nich :D
a jaki masz model tych Form? ; )
Forma Dominator Comp
orientuje sie ktos z was czy mozna sie wbic supermociakiem na tor KARTINGOWY w rzeszowie?:D
Nie mam pojecia, ale kiedys pasuje sie zorientować. Na jakiej husce latasz Ozzier?
no trzeba ;d ta 125 ;)
Tez mi Husqa po głowie chodzi ale troche wieksza pojemnosc ;) Póki co musze XTX sprzedać.
Podbijam :) [url]http://otomoto.pl/yamaha-xtx-660-M3854362.html[/url]
to powodzonka :D no husq fajna :>
W przyszłym sezonie moze sie uda jakis wiekszy terror w Rz zorganizować. Chętny?
w rzeszowie to bym chetnie zawital ale dopiero pod koniec wakacji ;/
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 77 zapytań