Odp: pierwsze supermoto
Po co obniżać, ja mam 170cm i czuje się elegancko na każdym supermoto :cool:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » pierwsze supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Po co obniżać, ja mam 170cm i czuje się elegancko na każdym supermoto :cool:
Super :) już niedługo zaczynamy terror na mieście, zapraszam w imieniu załogi :P
zapomniałem:) Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia kobiet :cool:
Super :) już niedługo zaczynamy terror na mieście, zapraszam w imieniu załogi :P
za zaproszenie dziekuje, przemysle;)
No ładnie , "Warszawa " ma zawsze farta nie dośc , że mają kilku do terroru to jeszce teraz im sie płeć piekna trafiła w teamie.
No nic tylko pakowac manatki i witaj stolico :rolleyes:
No i proszę jakie nagle ożywienie na forum :D
zapomniałem:) Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia kobiet :cool:
bardzo dziekuje:)
No ładnie , "Warszawa " ma zawsze farta nie dośc , że mają kilku do terroru to jeszce teraz im sie płeć piekna trafiła w teamie.
No nic tylko pakowac manatki i witaj stolico :rolleyes:
daleko do Warszawy nie masz zresztą jak ja:)
a co myslicie o tym tescie drz'ta?
[url]http://www.motogen.pl/laboratorium/testymotocykli/suzuki-dr-z-400-sm-maszyna-pionowego-startu-i-ladowania,art12.html[/url]
daleko do Warszawy nie masz zresztą jak ja:)
No nie daleko nie jest ,ale ty masz blizej :P
a co myslicie o tym tescie drz'ta?
[url]http://www.motogen.pl/laboratorium/testymotocykli/suzuki-dr-z-400-sm-maszyna-pionowego-startu-i-ladowania,art12.html[/url]
Testy na motogenie są wiarygodne zreszta drzty są już fabrycznie wiarygodnym sprzętem :)
Także przyłączam się do życzeń.
A co do pierwotnego tematu to zamiast strasznie słabej i mułowatej XT to może także 125 ale DT 125X. Sprzęt naprawdę łatwy, lekki i prosty w obsłudze. Ma rozrusznik no i ma więcej ikry niż XT. Do tego częsci tanie i silnik o budowie cepa. Po odblokowaniu nawet 30km.
A no i łatwa ewentualna od sprzedaż. Jak dla mnie same plusy :D
pozdrawiam
O widzisz, w tą stronę bym właśnie poszedł.
A może koleżanka powie dlaczego właśnie supermoto?
Tak xt raczej bym odrzucił , uzytkownik cross mogł by sie napewno wypowiedzieć na temat najmniejszego xt , ze jest to porostu muł z krwi i kości .
Dt 125 tak dwusuwowy silnik prosty i żwawy no i przedewszystkim spokojnie kupisz go w tych pieniądzach jakie masz do wydania.
wielkie dzieki za wszystkie podpowiedzi:) na pewno wezme je pod uwage:) o dt 125 myslalam, ale odradzano mi go widze nieslusznie. a supermoto dlatego, ze mi sie podoba. fajniejsza zabawa niz na sporcie i ewentualnie mozna po zmianie kol wybrac sie w teren, chociaz fajniej miec osobnego crossa:) ogolnie cos sm w sobie ma.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » pierwsze supermoto
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 73 zapytań