Temat: kask i buty
W jakiej firmy kaskaćh jeździcie?
Może ktoś poleci coś w dobrej cenie spełniające w pełni swoje zadanie?
Konkretnie firma/producent.
titto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » kask i buty
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W jakiej firmy kaskaćh jeździcie?
Może ktoś poleci coś w dobrej cenie spełniające w pełni swoje zadanie?
Konkretnie firma/producent.
titto
Ja jezdze w Lazerze, ale widzialem na targach EXPO Airoha, ktory kosztowal 1500 zl, ale wazyl tylko 1000gram. Na prawde czuc bylo, ze jest bardzo leciutki. Tylko ta cena ;/
lazer drake.
bardzo lekki 1100 gram, cena ok 600 pln
buty sidi crossfire srs
byłem u chłopaków w motoX, mają butki 661 baaaardzo lekkie. ale to baaaaaardzo. tylko nie wiem ile kosztują.
Fajny jest airoh s4 ale to kask supermoto tyle ze do jazdy codziennej. Ale solidnie wykonany i lekki bardzo do tego świetna wentylacja. Mi pasuje cena to około 650 zł.
Ja latam w airohu s4 i jestem zadowolony, dobra wentylacja, waga 1350g, cena ~650zł na allegro, myślę że jakoś odpowiednia do ceny
cena w oklicy 600 pln jest do przyjęcia
Jednak nie wiem nadal jakie buty wybrać, dwa sezony temu wydałem kase na smxr ale w przypadku supermoto buty będą się zuzywały dużo szybciej.
Z jakich korzystacie?
titto
sidi crossfire srs. buty są co prawda dość drogie, ale mają wymienne podeszwy mocowane na stalowe zapinki. wymiana trwa ok 30 minut(przynajmniej w nowych, może później jak się wyrobi to mniej) podeszwa kosztuje ok 80 zł.
Był już podobny temat. Proponuję poczytać : http://supermoto.pl/index.php?module=forum&what=post&id=925
pzdr
a jeździł ktoś w butach Forma?
Podobno też mają wymienne podeszwy ... a cena konkurencyjna ...
titto
właśnie zakupiłem gaerne supermotard, wymienne części podeszwy , raczej chwalone ale nie mam porównań, za to w dość dobra cena 820 zł.jakby co to moę dać namiar
mierzyłem te buty na targach były dokładnie w tej samej cenie.
Może ktoś ma wcześniejsze doświadczenia z tymi butami?
titto
rider z krakowa winszuje sobie za nie 1320 a ja kupiłem właśnie u tej pani
ja jezdze w kasku Troy lee design model hot wheels,ale szukam jakis db butów narazie mam jakies beriki jeszcze do enduro
czym sie różnią kaski enduro od supermoto?? mam zamiar kupic na wiosne czapkę z goglami i jako ze mam rabaty w firmach: oneal, nolan, grex, xlite to raczej bede szukal wsrod kaskow tych producentow. Polecacie cos??
i jeszcze shark
czym sie różnią kaski enduro od supermoto??
Wg mnie roznią sie jedynie sloganem reklamowym
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » kask i buty
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 71 zapytań