Bondek napisał/a:amatorskie zawody są od dawna organizowane w Lublinie i Biłgoraju...
wpisowe 50 zł
wymagania co do motocykla - brak
jak nie masz taśmy do oklejenia lampy to ci dadzą przed startem :)
a frekwencja .... słaba
zresztą ten kto był choć raz wie, że zazwyczaj przyjeżdżają tam ci, którzy ścigają się w zawodach PZM
nie jestem przeciwnikiem takiego pomysłu ale moim zdaniem nie ma realnych szans na powodzenie.
chcecie zachęcić nowych ludzi do zawodów to zróbcie wpisowe w pierwszym wyścigu 0zł.
W sumie nie wiem bo nigdy u Was w Lublinie nie byłem ale czy dobrze kojarze ze jeździcie sam asfalt? Jeśli tak to jest poprostu wyścig motocykli SM, a tu chodzi o zawody SuperMoto to primo, po drugie jestem przekonany ze klasa amator która pojedzie w jednym terminie, na jednym torze z PP i MP to będzie zupełnie inny prestiż, sam fakt bycia w kupie z innymi zawodnikami, klimat depo;-), właśnie jasne i wymagające zasady to wszystko wpłynie na frekwencję klasy amator. Sam w PP wystartowałem z mega przypadku, Rzech i Dima pojechali dopiero w następnych zawodach, nie jako ich "osmieliłem", klasa amator jest mega pomysłem i moim zdaniem to będzie ogromny krok do przodu dla polskiego SM. 3mam kciuki za powodzenie tematu i jeśli będę miał możliwość to chętnie dopomogę w realizacji jak się tylko da. Maniek +1, ciągni temat.
Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team