Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Halo czy wybiera się ktoś z okolic Katowic?
Bo samemu nudno tyle jechać;)
A chetnie bym pośmigał.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Halo czy wybiera się ktoś z okolic Katowic?
Bo samemu nudno tyle jechać;)
A chetnie bym pośmigał.
Można tam do was rowerkiem zajechać, pooglądać ?
Nie napisałem wcześniej bo wydawało mi się to oczywiste, ale zapraszamy widzów w liczbie nieograniczonej. Będą wydzielone dogodne miejsca do oglądania.
Prosimy o nieprzechodzenie za biało-czerwone taśmy, które ustanawiają strefę bezpieczną dla widzów.
Hej,
dzięki za super imprezę, organizacja jak zwykle- na najwyższym poziomie :)
Popieram przedmówce, jak zwykle Policho mistrzem organizacji - szacunek!
Ja również dziękuje. Super organizacja. Czekam na jakieś materiały foto/wideo :D
dar3k odwiedzaj czasem ten temat, ustawimy się na jakieś latanie Mr. Nelon nakazał mi oddac smc r'a w Twoje ręce a ja mam się przymierzyc do German style SM ;]
No odwiedzam, nawet mam subskrypcje ustawiona ale ciagle jakos nie moge sie zgrac w czasie. Koniecznie sie musimy umawic na jakies latanie, pomoze mi to dokonac jakiegos wyboru odnosnie ewentualnej zmiany moto.
Dziękuję wszystkim za liczne przybycie. W tym sezonie już pewnie nie, ale w 2014 na pewno to powtórzymy i to w rozszerzonej formule. Więcej szczegółów podam w przyszłym roku.
Tym razem byli nawet koledzy z Katowic, ale na plastikach.
Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy poświęcili swój czas i pomagali w organizacji, oraz firmie Motorismo Kraków za wsparcie.
Policho dzięki za możliwość pośmigania, Xt to aż tak bardzo plastkia nie przypomina ;) Miło było zobaczyć jak inni super jeżdzą. Mam nadzieję że w przyszłym roku będę miał okazję pouczyć się coś od innych. Pozdro dla super ekipy.
Hej Panowie
Bylo zacnie, moj pierwszy raz na torze i nie sadzilem ze moja tlusta Jadzka bedzie schodzic tak nisko....
Zostawilem tam polowe mojej przekletej K73 , troche przytarlem podnozki i skonczylem klocki z przodu, ktore po wjechaniu do garazu zakonczyly zywota :))
Dla tych co nie sa na "drugim" forum, ponizje link do zdjec Ezechiela:
[url]https://picasaweb.google.com/101187524781146684693/Krakowski_MotoSlalom_201302?authkey=Gv1sRgCNfKyPiTxrSCVQ&feat=email#[/url]
Policho opublikuj czasy przejazdow...
Do zobaczenia znowu,
Pzdr, Comar
Wyniki pomiarów:
Marino - 32,2s
Lepko - 31,6s
Comar - 32,2s
Bandit - 32,7s
Zomb - 31,1s
Policho - 30,3s
Lancer Evo ... - 32,4s
zdjecia od qzyka z g-p
[url]https://picasaweb.google.com/oKmezrP/27paz_MotoSlalom?authkey=Gv1sRgCLnFgoGEuIutcg#[/url]
Dzięki! było na prawdę zajebiście - szacunek za organizacje
No to mamy pierwszy filmik [url]http://www.youtube.com/watch?v=JyIGRxaF6LI[/url]
Zdjęcia nie oddają emocji rywalizacji tak dobrze jak filmy, moim zdaniem oczywiście.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 66 zapytań