Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Hej
Przyjade jako kibic, moze cos Was pokrece...Ale bardzo fajna opcja..
Pzdr, Comar
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
Pzdr, Comar
Hej
Pzdr, Comar
Napisz jak potrzebujesz sprzęt do nagrywania filmów to przywiozę coś ze sobą.
Silencer, do wydechu wymagany ?
Nie było takich ustaleń, ale jak usłyszą nasze maszyny, to pewnie następnym razem ...;)
Szczegóły:
Spotykamy się na miejscu o 9.45, od 10.00 do 11.00 jeździmy po torze na motocyklach.
Zarezerwowałem tor od 11.00 do 12.00 na dalsze zabawy, tym razem na kartach.
Jak ktoś jest bardzo ciekaw opłat jakie ustaliłem to niech się zwróci do mnie na PW. Wynegocjowałem bardzo przyzwoite.
Jak będą chętni to po 12.00 możemy zteroryzować okolicę, max. 2 godzinki.
Comar napisał/a:Hej
Pzdr, Comar
Napisz jak potrzebujesz sprzęt do nagrywania filmów to przywiozę coś ze sobą.
Jezeli liczysz na jakas profeske w moim wykonaniu to mozesz sie rozczarowac..Mam tam jakas kamerke SONY w HD, myslaem raczej o jakiejs krotkiej relacji z tej zabawy...Pozatym jade puszka, bo nie wiem czy uda mi sie czasowo zjawic..
Pzdr,
Siema
Tak z innej beczki
Kto ma 690 smc białe z leosiem sbk? Stoi na Kazimierzu ?
TOR MOTOCYKLOWY W KRAKOWIE - niedziela 27.10
Zarezerwowałem na niedzielę 27.10 plac przy Torze Kartingowym Powerkart. Rano wytyczamy tam nitkę toru i od godziny 11.00 do 14.00 można będzie pojeździć. Opłata za 3 godziny jazdy to 35zł, jak chętnych będzie sporo to możemy przedłużyć do 15.00 i 4 godziny jazdy będą kosztowały 45zł. Dla tych co mają mniej czasu jest możliwość wykupienia pojedynczej godziny w cenie 20zł lub dwóch godzin w cenie 30zł. Tor będzie zarówno pod Plastiki jak i Supermoto. Liczba uczestników jest ograniczona do 20 motocykli, liczy się kolejność wpisu na listę. Temat wystawiam na dwóch forach, więc będę na bieżąco monitorował całkowitą liczbę chętnych i poinformuję jak przekroczy 20-tu.
Będzie możliwość pomiaru czasów. Do jutra przygotuję mapę na Racechrono i wstawię w pierwszym poście do pobrania na Androida. Ponadto jak zajdzie potrzeba to możemy zrobić zawody - każdy pojedzie solo jedno okrążenie z pomiarem czasu fotokomórką.
Było by miło jakby znaleźli się chętni do pomocy przy wytyczaniu nitki toru i zabezpieczaniu terenu taśmą. W tym celu proszę napisać przy swoim nicku na liście czy możecie być na miejscu od godziny 9.00 - 9.30. Osoby, które będą chciały pomóc, pomimo nieuczestnictwa w jazdach, również będą mile widziane.
Niedzielni pomocnicy mogą liczyć na darmową jazdę po torze w sobotę po południu w okolicach godziny 15.00.
Lista
1,2. Policho +1 - będę od 9.00
3. ...
Ja się piszę :) oczywiście jeśli nie będzie padać bo wtedy chyba temat leży
co do przyjścia wcześniej w nd to będę wiedział dopiero w sob w zależnosci czy wieczorem gdzieś wybijam w tańce
Lista
3. Comar - na 2 godziny, od 11:00
Pzdr
Lista
4. Lepko
Wstępnie na tak, jednak nie wpisuję się jeszcze na listę.
Oficjalnie są trzy wolne miejsca, jednak jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to będziemy wpuszczać dodatkowe motocykle na tor. Obiecać nie mogę, ale postaram się aby każdy Supermoto miał szansę pojeździć.
Najnowsze informacje:
Tor zrobiony na Racechrono, trzy wersje - [url=http://policho.strefa.pl/Powerkart-track.bin]Powerkart Symbian[/url], [url=http://policho.strefa.pl/track_powerkart.rcz]Powerkart Android[/url] lub plik do podmianki z wszystkimi moimi torami, także plac przy Powerkarcie [url=http://policho.strefa.pl/track_storage.zip]Tory Android[/url] - w zależności co wam zadziała.
Dodatkowo jako ciekawostkę podam, że tor będzie miał w granicach 1100-1200m!!! To co wrzuciłem powyżej nie jest gotową nitką toru, ale wystarczy do robienia dokładnych pomiarów. Gotowy tor będzie bardziej skomplikowany.
Errata do powyższej wypowiedzi.
Sprawdzając długość toru popełniłem błąd przy odczycie danych. Rzeczywista długość gotowego do jazdy toru to ok. 500m.
Dla osób, które zaangażują się przy organizacji, zabezpieczaniu terenu przewidziałem darmowy poczęstunek.
Na miejscu będzie również ciepły catering od godziny 12.00.
Hej, jak jest wolne miejsce, to piszę się tak od 9:30
Lista
4. Lepko
5. Robull - od 9:30 :)
Lista
4. Lepko
5. Robull - od 9:30 :)
6. Darek - od 12:00 lub 12.30, powinienem dojechac na ta godzine
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 70 zapytań