Odp: Pokaż swój pojazd
Nie dziala
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 214 215 216 217 218 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie dziala
Ehh.. polećcie jakiś host bo od kiedy ostatnio cokolwiek wstawiałem na fora dużo się pozmieniało w polityce tych, które wykorzystywałem
Ehh.. polećcie jakiś host bo od kiedy ostatnio cokolwiek wstawiałem na fora dużo się pozmieniało w polityce tych, które wykorzystywałem
ja ostatnio korzystalem z [url]http://imgur.com/[/url] i jest spoko, a na forum w "sprawach technicznych" masz napisane łopatologicznie jak wstawić zdjecie
Dzięki:) Potrafię wstawić zdjęcie, ale potrzebowałem miejsca z którego moje je podlinkować;)
Dzięki:) Potrafię wstawić zdjęcie, ale potrzebowałem miejsca z którego moje je podlinkować;)
albo po prostu z [url]http://bikepics.com/[/url] chyba ściągnę z Ciebie te naklejki na lagi 24MX bo wpadło mi to w oczy i dobrze wygląda :)
v1t0 moto git ,ale silnik by sie przydało "odświeżyć" bo wygląda jak wykopki przy tej polerce
To może nieco egzotyki GasGas FSE 450
Widzę, że w PPL zaczyna się coś dziać, może będzie jakaś ekipa na SM ;)
Ja niestety jak na razie bez moto ;/
Przedstawiam moje nowe moto :)
Wracałem nim z Rzeszowa do Warszawy (ponad 300 km). Dupa trochę bolala ale myślałem, że będzie gorzej.
Oponki w opłakanym stanie dlatego niedługo będę się rozglądał za nówkami. Pewnie padnie na mutanty.
Dzisiaj lekki UP.
Nie mam zbytnio czasu żeby robić a jest zima więc mi się nie śpieszy ( celem jest koncowka zimy albo wiosna )
Ale nie było tak żebym w tygodniu nie zrobił czegoś nowego :)
Pozdrawiam
[url]https://www.facebook.com/pages/Garage-22-Malaguti-Drakon-NKD/684979151524026[/url]
/fota/
Wracałem nim z Rzeszowa do Warszawy (ponad 300 km). Dupa trochę bolala ale myślałem, że będzie gorzej.
Oponki w opłakanym stanie dlatego niedługo będę się rozglądał za nówkami. Pewnie padnie na mutanty.
O, znajomy sprzęt :D. Dobry zakup, oby jeździł jak najdłużej ! :)
będziesz Pan zadowolony :D:D a ja już się rozglądam za nowym :D
Widzę że na Dubai Style się zdecydowałeś... :-) a co do opon to są lepsze modele niż mutanty...
rez napisał/a:Oponki w opłakanym stanie dlatego niedługo będę się rozglądał za nówkami. Pewnie padnie na mutanty.
Widzę że na Dubai Style się zdecydowałeś... :-) a co do opon to są lepsze modele niż mutanty...
Ty mnie przekonales. Zawsze staram sie podążać za najnowszymi trendami :)
Co do mutantow to widziałem dobre opinie na ich temat ale jeszcze nie postanowiłem. Będę chciał kupic jakieś gumy na początku przyszłego roku z budżetem nie większym niż 1k pln i takie, które bedą w miarę dobrze przyczepne oraz wytrzymają pare tysięcy km.
Teraz jest mój:)
Strony Poprzednia 1 … 214 215 216 217 218 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 51 zapytań