Odp: Pokaż swój pojazd
Wstydzi się bo ma malutki... Silnik :) ale jak urośnie to zostanie KTM-em :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 213 214 215 216 217 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wstydzi się bo ma malutki... Silnik :) ale jak urośnie to zostanie KTM-em :)
Fajne Derbi, ładne foty. To jakiś nowszy rocznik, nie ?
2011 ;)
Moja nowa koza, po chwili głupoty przyszedł czas znowu na to co właściwe czyli małe koła :))
Moja nowa koza, po chwili głupoty przyszedł czas znowu na to co właściwe czyli małe koła :))
Ładny , pogratulować ;)
patryk jak odczucia w porownaniu z 525?
Sprzęt naszego znajomego, możesz być zadowolony, chłopaka stać na utrzymanie moto.
Ale przyznaj, że go nieźle wypucowałeś, bo jechał do Ciebie brudnym jak prosie ;-)
Jak Twoim 990 będę smażył kapcia wstawię Tobie zdjęcie pamiątkowe pokażesz tacie, bo słyszałem, że był mózgiem całej operacji ;-)
Żółwik, Ty rusz dupę w teren w końcu, a nie kapcie smazysz :)
OT: po ch cytować zdjęcia? Już mnie paluch boli od przewijania stron na naszym pięknym forum, tylko po to żeby pod zdjęciem przeczytać "ładny, pogratulować" czy coś podobnego.
OT: po ch cytować zdjęcia? Już mnie paluch boli od przewijania stron na naszym pięknym forum, tylko po to żeby pod zdjęciem przeczytać "ładny, pogratulować" czy coś podobnego.
Szczera prawda.
Panowie nie cytować zdjęć!
patryk1533 napisał/a:Moja nowa koza, po chwili głupoty przyszedł czas znowu na to co właściwe czyli małe koła :))
Sprzęt naszego znajomego, możesz być zadowolony, chłopaka stać na utrzymanie moto.
Ale przyznaj, że go nieźle wypucowałeś, bo jechał do Ciebie brudnym jak prosie ;-)
Jak Twoim 990 będę smażył kapcia wstawię Tobie zdjęcie pamiątkowe pokażesz tacie, bo słyszałem, że był mózgiem całej operacji ;-)
Tak on był mózgiem operaji bo sie wahałem bo sprzęt wyglądał na mega doje..bany tłumik, koła i ogólnie, w koncu podjelismy decyzje i go doprowadzałem do porządku cały ranek i popołudnie. Dorze sie gumuje, dobrze trzyma pion, w porównaniu z superdjukiem to 690 jest niczym piórko :D
z 5tki z gazu idzie? bo mi się nie udało puki co
Z 5 nie idzie ale z 4 wchodzi na kolo bez najmniejszego problemu :D
To może nieco egzotyki GasGas FSE 450
Strony Poprzednia 1 … 213 214 215 216 217 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 47 zapytań