Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
01.10.13 godz 14.55 KTM 690 SM, czarny, kierwonik ubrany na czerwono/pomaranczowo, Olsztyn, piłsudzkiego, leciał w strone centrum, ktoś stąd? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
01.10.13 godz 14.55 KTM 690 SM, czarny, kierwonik ubrany na czerwono/pomaranczowo, Olsztyn, piłsudzkiego, leciał w strone centrum, ktoś stąd? ;)
Lublin, ul. Dożynkowa, widziany przed chwilą może i nie supermoto, bo ktm duke.
czwartek ok. 13-14
Al. Mickiewicza 690 smc białe ?
w sobote ok 14 widzialem 5-6 supermotowców koło makro na włokniarzy w Łodzi :) ktos z forum ?
Dziś - około 8 ,zolta Drz, kierowca w czerwonej krótce Na ul.prymasa
Dziś - około 8 ,zolta Drz, kierowca w czerwonej krótce Na ul.prymasa
Ja, pięć.
Kordzik czy to twoje Moto Guzzi stało na parkingu w Rosówku podczas zawodów motocrossowych?? Oglądałeś czy starowałeś?? ;-)
Dziś
Gdynia ul. Świętojańska o godzinie ok. 12:20 żółte suzuki przemknęło jak strzała.
09/10 Radom, czarne DRZ(?) na Warszawskiej przy wylocie na warszawę. Machałem!
Dzisiaj o 8:30 Warszawa, Prymasa Tysiąclecia na wysokości Kasprzaka żółta DRZ w towarzystwie niebieskich i dwóch aut. Który dałsię złapać?:)
Dzisiaj o 8:30 Warszawa, Prymasa Tysiąclecia na wysokości Kasprzaka żółta DRZ w towarzystwie niebieskich i dwóch aut. Który dałsię złapać?:)
Dokładnie, też to widziałem, 50m dalej po lewej stronie jakieś dwa motocykle na pasie zieleni z czego jeden to jakies supermoto, ale nie zarejestrowałem marki. Z na przeciwka ( od strony ronda zesłańców ) leciał jakiś ktmik. Torunska dzisiaj jak zlot supermoto wygladala w okolicach 8
Dziś u mnie w mieście Czerwono-czarna Honda Fmx na głośnym wydechu??
10.10 godz. 15.40 Poznań ul. Długa Husaberg na małych kółkach
Przed chwila (16:09) tabul na boya-zelenskiego?
10.10 godz. 15.40 Poznań ul. Długa Husaberg na małych kółkach
Przyznać się kto ma żółto niebieskiego Berga w Poznaniu?
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 55 zapytań