Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Brynów, koło OBI jakieś sm z białym ogonem. koło 18.30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Brynów, koło OBI jakieś sm z białym ogonem. koło 18.30
Lublin, koło Gali, żółto - niebieska husqvarna (chyba) 510 sm, kierowca ubrany pod kolor moto.
Dzisiaj Rbk-Niedobczyce 14;30 Duke 690 i po raz kolejny XTX czarna z kierownikiem w białym kasku koło 17;10 :)
22 wrzesien (Days NATO) lotnisko w Ostravie widzane Smc 640 na tablicach SRB na parkingu dla motocykli, czy ktoś z tego forum ?
przed chwila, polibuda gliwice, kolo CEKa ktos jechal z plecaczkiem
Ok, godziny 13 w Rzeszowie okolice mostu zamkowego, bialo czerwona xr'ka. Kto to taki? ; )
Po Gdańsku biało czarny KTM chyba duke
Piatek przed 15, Warszawa przy wyscigach czarna drzeta, razem na swiatlach tylko lecialem banditem.
dzis na Polczynskiej ok 13.30 zolta Drz, i u mnie w miescie czarna Drz 400 na WGM, ktos z tutejszych, bo niestety fura nie szlo gonic
Dzisiaj ok. 15-16, Zabrze koło stacji BP 3 razy widziany Ducati Supermotard czerwony :D
dzisiaj, zielona gora, 17:15, zolte supermoto (drz?), okolice humanistycznego kampusu UZ, kierownik w czarnej bluzie z czerwonymi napisami na plecach (nakurwiajacy terror). ktos kojarzy?
dzis na Polczynskiej ok 13.30 zolta Drz, i u mnie w miescie czarna Drz 400 na WGM, ktos z tutejszych, bo niestety fura nie szlo gonic
13:30 żółta DRZa to ja ;-)
Wysyp żółtych Drz :) Piątek koło 14 na Cybernetyki i po 15 na Broniewskiego.
Źółte supermoto (husq ?) 15 jaroszewcie w strone lbl
15.25 niebieska ttr też ta sama trasa
dzisiaj, zielona gora, 17:15, zolte supermoto (drz?), okolice humanistycznego kampusu UZ, kierownik w czarnej bluzie z czerwonymi napisami na plecach (nakurwiajacy terror). ktos kojarzy?
it' s me :DDDD akurat dawno nie latalem w tej bluzie a jednak mnie ktos wypatrzył :D
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 62 zapytań