Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
dIIL jestem caly czas, po prostu jestem małomówny... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dIIL jestem caly czas, po prostu jestem małomówny... ;)
Czyli ty poprostu czuwasz? ;)
Ja proponuje zebrac sie w jak najwiecej osob, jakis mini zlocik, jak wypali to na nowy sezon zakladamy terror warmi i mazur bo coraz wiecej smkow widze w olsztynie ;)
Zagaj nie, miałem zajęcia w innym budynku ;)
Zróbmy jakiś zlocik SMów w najbliższym czasie, co wy na to?
Panowie czy w Olsztynie jest jakaś hamowania motocyklowa ??
Panowie, może zbierzemy sie jakos na Motoserce razem? ;) Co prawda jeszcze nie wiadomo dokladnie kiedy bedzie, no ale co wy na to? :)
Jestem ZA! co prawda nie wiem czy kupie moto do tej pory ale jestem dobrej mysli, mozemy jechac :)
Ja też jestem za, moze byc Ciekawie :-) moze wreszcie sie poznamy :-)
Jest tu ktos jeszcze? :D
jak tak to sie wypowiadajcie co wy na to!! :P
Jestem i ja, ale to wszystko jest uzależnione od terminu, przebywam w UKeju tak więc nie wiem kiedy bede się wybieral do kraju, ale jezeli bedzie znany termin to bedzie mozna planowac urlop
Wiesz co jak w tamtym roku byłem to było 20 kwietnia. Więc napewno ta data będzie zbliżona do zeszłorocznej ;)
Muki, ty tez byles, nie masz wrazenia ze organizacja parady na ubiegłorocznym motosercu była fatalna? Rozjechalismy sie na male czesci bo skrzyzowania byly nie poblokowane, nikt na nikogo nie czekal, mialem wrazenie ze to bylo jakies takie nie zorganizowane.
No niestety, tak bylo. Z racji ze nie jechalismy w grupie to przejazd przez krzyzowki byl czasami niebezpieczny. Na kilku krzyzowkach wyjezdzal motor na srodek i zatrzymywal ruch na jednym jednak nikt nie wyjechal i prawie doszlo do kraksy furki wyjezdzjaacej z tesco z motorem jadacym w paradzie. Zycie...
w tym roku Motoserce odbedzie sie 26 kwietnia
O no to gitara, myślisz ze zdążysz moto ogarnąć? Co ty tam planujesz? Bo kata na aukcji widzialem :P
W sumie wszystko zalezy czy cos godnego upoluje... najchetniej 2011 w ostatecznosci 2010 przy kolorze i raczej pojemnosci oczywiscie zostaje... ;)
Musze zdazyc, nie ma innej opcji ...
Ludzie Ludzie kto jeszcze by sie wybrał na Motoserce? :)
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 81 zapytań