Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
Dobrze, się składa, że Motoserce wypada 26 kwietnia, to akurat czas świąt chyba , także będę w Polsce. Ja i długi_lc4 sie wybierzemy... Będzie okazja do zapoznania ludzi z Olsztyna i okolic :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobrze, się składa, że Motoserce wypada 26 kwietnia, to akurat czas świąt chyba , także będę w Polsce. Ja i długi_lc4 sie wybierzemy... Będzie okazja do zapoznania ludzi z Olsztyna i okolic :D
No to sie zapowiada naprawde fajnie :)
Mogę się dołączyć lecz nie na supermoto :p I znajdę jeszcze kilku byłych supermociarzy który obecie ujeżdżają nakedy ;] Jak wam to nie przeszkadza ;]
Ja będę na bank, jakby ktoś przenocował mój motor to zostałbym kilka dni, bo na razie motor 130 km od Olsztyna.
sledziu nie ma sprawy, ja i dlugi_lc4 mieszkamy na wsi 16km od Olsztyna, garaże są, spać gdzie jest i browara wypić też gdzie jest, nie ma najmniejszego problemu z tym...
No to elegancko, myślałem że ktoś w Olsztynie ma jakiś garaż bo w bloku mieszkam :P Może jeszcze chłopaków z Mławy bym zorganizował: Czarnego i Dzinksa ? 2x KTM 525 :D
Proste ze organizuj ;) Im wiecej tym lepiej :)
Mogę się dołączyć lecz nie na supermoto :p I znajdę jeszcze kilku byłych supermociarzy który obecie ujeżdżają nakedy ;] Jak wam to nie przeszkadza ;]
Jak dla mnie to żaden problem :)
Nooo Panowie, wreszcie cos sie dzieje :) Sledziu nie ma problemu, tak jak Kabat napisal napewno pomozemy :) szykuje sie super impreza mozemy zorganizowac po imprezie jakies ognicho browary itp :) Oby załoga była :D
moze w koncu bedzie tyle osob zeby zalozyc temat "Terror Warmi i Mazur" ;)
No ja bym bardzo chetnie polatal z kims :D mamy kilka fajnych miejsc i tras wiec wystarczy sie zebrac i nak**wiac terror :D
W zeszlym roku szczerze mowiac nie widzialem zadnego smka, mozliwe ze bylo kilka ale w takim tlumie ciezko bylo dostrzec. W tym roku zas jesli bedzie ekipka sie zbierac w takim tempie jak teraz to z 10 monciakami narobimy hałasu ze ciezko bedzie nas nie zauwazyc...
Moze jeszcze Drabina sie pojawi...?!
Pozdr...
Ten wyżej dobrze gada ;)
No to terror będzie dobry ! Zbieram kasę na mandaty :)
PS. Jakiś czas temu widziałem pomarańczowego (chyba LC4) KTMa co jechał z Jagiellończyka w stronę miasta, więcej takich zakręconych na kole ! :)
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 66 zapytań