Odp: VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
Bart nie można sobie pojechać raz w MP. tzn można ale trzeba wyrobić lic. A która jest bez powrotna ...
#49 S2 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bart nie można sobie pojechać raz w MP. tzn można ale trzeba wyrobić lic. A która jest bez powrotna ...
Ok, ale można sobie nie wystartować w ostatniej rundzie, zresztą nie ma co się denerwować- ktoś ma takie podejście to trudno. Zobaczymy co będzie się działo w Toruniu...
fajnie ze tą rundę przenieśli :) W końcu razem pojezdzimy :) Twardy i spółka balujemy na maksa :D
fajnie ze tą rundę przenieśli :) W końcu razem pojezdzimy :) Twardy i spółka balujemy na maksa :D
Senso nie wiem czy się cieszyć czy się raczej bać. Kto się wybiera z Tobą jeszcze?
chłopaki czy ktoś coś wie na temat zgłoszeń, na jaki adres wysyłamy i do kiedy?
Doberek.
tu była gatka to tu się spytam. Czy w tą sobotę da się pojeździć w doborowym towarzystwie w toruniu. Czy jest latanie po torze.
PZDR
Doberek.
tu była gatka to tu się spytam. Czy w tą sobotę da się pojeździć w doborowym towarzystwie w toruniu. Czy jest latanie po torze.
PZDR
Nie ten temat, jak juz zauważyłeś wcześniej.
[url]http://forum.supermoto.pl/topic17561-tor-torun-p90.html[/url]
Na ten adres wysyłamy zgłoszenie do zawodów biuro@racingarena.pl , a tu jest regulamin [url]http://racingarena.pl/zawody/[/url]
Acha przeczytajcie regulamin a dokładnie punkt o treningach , nie wiem jak Wam ale mi ciśnienie wzrosło :(. (bez komentarza)
Podobno jeden zawodnik z MP na spotkaniu organizacyjnym robil wszystko by treningow nie bylo:) nie umiemy przegrywac z godnoscia a to jest najgorsze...
Dzwoniłem do organizatorów przed chwilą i niestety treningów nie będzie, niby jakaś liga kartingowa czy coś takiego jest w sobotę ;/ więc zostaje mi 15min treningu na poznanie Toruńskiego toru :) Życie.
Niby teraz można śmigać i trenować do tej niedzieli, potem jest kiszka.
Dzwoniłem do organizatorów przed chwilą i niestety treningów nie będzie, niby jakaś liga kartingowa czy coś takiego jest w sobotę ;/ więc zostaje mi 15min treningu na poznanie Toruńskiego toru :) Życie.
Niby teraz można śmigać i trenować do tej niedzieli, potem jest kiszka.
Objedziesz wszystkich na "świerzości" ;-)
Nie dobrze, trening w przed dzień zawodów by się przydał :/
Bardzo niedobrze tym bardziej że grupa amatorów wybierała się poćwiczyć pod okiem pro rajdersów.
Ale k***a fest...
Bardzo niedobrze tym bardziej że grupa amatorów wybierała się poćwiczyć pod okiem pro rajdersów.
Ale k***a fest...
Nom, też jestem niepocieszony, ale cóż nie ma co pękać, co będzie to będzie, trzeba jechać i zobaczyć z czym to się je, a potem przez zimę myśleć...
Objedziesz wszystkich na "świerzości" ;-)
Heh ze świeżością będzie ciężko bo już mnie Trawer dopadł :D ale pojedziemy i z bólem głowy :))
nie ma co pękać,
chętnie bym pojechał ale... tak na marginesie przypominam wszystkim chcącym zacząć przygodę w pucharze aby wykupić wkład własny w ubezpieczeniu
Heh ze świeżością będzie ciężko bo już mnie Trawer dopadł :D ale pojedziemy i z bólem głowy :))
Tak na Trawera trzeba uważać
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda MP i PP Runda Toruń 29.09.13
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 77 zapytań